Taşıyabiliyorsun ama şartları var, mesleğine işine bakıyorlar. Onları sağlarsan evet 5 yillik 200k civarında bir harç ucreti var. Bir de bulundurma ruhsati var onda da yine iş yeri istiyorlar. Yani normal çalışana işciye vermiyorlar taşıma ruhsatını ama bulundurma ruhsatı alınıyormuş 21 yaş ve suç geçmişin olmazsa. Evde bulundurursun işte, o da 5 yıllık 60 bin TL.
Demek ki silah taşınabiliyormuş. Konuya dönersek, ailesinin silahını almış olabilme ihtimali yüksek. Ailesinin savunması ne olacak acaba?

Adamlar önlem alıp güvenlik koymaya bütçe harcamıyor, reis.
Doğru olup olmadığını bilmiyorum ama okulun güvenliği, saldırı anında kaçmış.

Demek ki silah taşınabiliyormuş. Konuya dönersek, ailesinin silahını almış olabilme ihtimali yüksek. Ailesinin savunması ne olacak acaba?

Doğru olup olmadığını bilmiyorum ama okulun güvenliği, saldırı anında kaçmış.
Hocam taşınıyor zaten, ben hiç taşıyamaz kimse demedim; vasıf istiyorlar, iş meslek. Bulundurma alır, taşırsın, illegal olur, o da var tabii. Ailesinin silahını almış evet, savunması aynı olur, haberim yoktu derler. Okulun güvenliği ne yapsın ki, kral adamda ne silah var ne başka bir şey, ver beline silahı, vurma emri de ver, kaçmaz, niye kaçsın, adamlar asgari ücrete geçinmeye çalışıyorlar, mermiye mi kafa atsın 😂

Hocam taşınıyor zaten, ben hiç taşıyamaz kimse demedim; vasıf istiyorlar, iş meslek. Bulundurma alır, taşırsın, illegal olur, o da var tabii. Ailesinin silahını almış evet, savunması aynı olur, haberim yoktu derler. Okulun güvenliği ne yapsın ki, kral adamda ne silah var ne başka bir şey, ver beline silahı, vurma emri de ver, kaçmaz, niye kaçsın, adamlar asgari ücrete geçinmeye çalışıyorlar, mermiye mi kafa atsın 😂
Olayın ''okul dışında gerçekleştiği'' söyleniyor. Kaçmak için sebep yok. Görevi bu, orada durmak zorunda. Bunu yapamayacak kadar korkaksa, güvenlik olmayacaktı.

Olayın "okul dışında gerçekleştiği" söyleniyor. Kaçmak için sebep yok. Görevi bu, orada durmak zorunda. Bunu yapamayacak kadar korkaksa, güvenlik olmayacaktı.

Hocam korkaklıkla alakası yok bence, burada yazmak kolay o olay anında ne oldu bilemeyiz. Silah yoksa mesela nasıl müdahale edecek ki. Taş mı atsın ne yapsın adam. Silahı olsa müdahale etmese sonuna kadar haklısın derim.

Hocam korkaklıkla alakası yok bence, burada yazmak kolay o olay anında ne oldu bilemeyiz. Silah yoksa mesela nasıl müdahale edecek ki. Taş mı atsın ne yapsın adam. Silahı olsa müdahale etmese sonuna kadar haklısın derim.
Güvenlik olmadan önce onun düşünmesi gerekir bunu. Bir işe yaramadıktan sonra güvenlik olmanın bir anlamı yok.

Şu adam daha çok güven veriyor.

Şu adam daha çok güven veriyor.

Yakışıklı güvenlik en başından beri haklıydı, kıymetini bilemedik.

Kral, yasalar içinde sen silah zaten taşıyamıyorsun. Bir malın, mülkün var mı veya avukat, savcı, kuyumcu musun? Taşıyamazsın.

1790087105957.webp

Burada arkadaşın dediği yanlış değil aslında normal bir vatandaş alıp taşıyamıyor.

1790087204983.webp

Son düzenleme: