Bu adamı şu videoyu izleyene kadar seviyordum. Siyasilerin hepsi yalancıdır. İnsanları kandırmak yerine hiç söyleme bu sözleri. O zaman kimsenin gözüne batmaz bu Mercedes ama sen dersen ki lüks araçların hepsini sattık, millet de bunu paylaşır.
Siyasi yakını olarak söylüyorum ki; bütün siyasetçiler aynı değildir. Sadece önceden Türk Siyaseti daha iyi bir durumdaydı fakat şimdi bataklığa sürüklendi diye başarısızlıktan sonra istifa edip intihar eden bakanlar da mı yalancı?
Yandaş olması haklı olduğu gerekçesini değiştirmez. Ben bu sedan Mercedes dışında Vito’ya da bindiğini gördüm. Şu CHP’yi kusursuz görenleri hiç anlamıyorum. Ben Now’da izlerim, yeri gelir Instagram’dan AKP yanlısı sayfaları da izlerim. Çünkü Now, CHP’nin hatasını paylaşmaz, yandaş medya da AKP’nin hatasını paylaşmaz.
Siyasi yakını olarak söylüyorum ki; bütün siyasetçiler aynı değildir. Sadece önceden Türk siyaseti daha iyi bir durumdaydı fakat şimdi bataklığa sürüklendi diye başarısızlıktan sonra istifa edip intihar eden bakanlar da mı yalancı?