Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Bu adamı şu videoyu izleyene kadar seviyordum. Siyasilerin hepsi yalancıdır. İnsanları kandırmak yerine hiç söyleme bu sözleri. O zaman kimsenin gözüne batmaz bu Mercedes ama sen dersen ki lüks araçların hepsini sattık, millet de bunu paylaşır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaştığın kanal TVNet, AKP'nin yandaş medyası.

Ayrıca şu ithamın doğru değil:
Siyasi yakını olarak söylüyorum ki; bütün siyasetçiler aynı değildir. Sadece önceden Türk Siyaseti daha iyi bir durumdaydı fakat şimdi bataklığa sürüklendi diye başarısızlıktan sonra istifa edip intihar eden bakanlar da mı yalancı?

Aynen başkentte işler tersine döndü. Hem de öyle bir döndü ki rekor fark atıldı. Sadece kimin için tersine döndüğüne dikkat etmek gerek.

Ankara'da yaşıyor olsaydınız, en iyi araca Mansur Yavaş binsin istiyor olurdunuz.

Son düzenleme:
Demek yandaş medyanın videosunu izleyip bir adam hakkındaki bütün düşüncelerini değiştirebildin... Güzelmiş hocam.

Yandaş olması haklı olduğu gerekçesini değiştirmez. Ben bu sedan Mercedes dışında Vito’ya da bindiğini gördüm. Şu CHP’yi kusursuz görenleri hiç anlamıyorum. Ben Now’da izlerim, yeri gelir Instagram’dan AKP yanlısı sayfaları da izlerim. Çünkü Now, CHP’nin hatasını paylaşmaz, yandaş medya da AKP’nin hatasını paylaşmaz.

Gönderdiğiniz videodaki "makam aracının" plakası neden sivil plaka?

Özel plakalar iktidara veriliyor diye biliyorum, veya videoda kiralıyoruz demişti zaten. Kiralık olabilir.

Paylaştığın kanal TVNet, AKP'nin yandaş medyası.
Solcu gazete mi atmalıydım? Solcu sayfaların hangisi CHP’nin açığını paylaşıyor? Dalga geçiyor olmalısınız gerçekten.

@Hans emin olmadığınız konu hakkında pek konuşmayın bence, belediye makam araçlarının plakaları siyah üzeri beyaz olur.

Adam gözünün önünde biniyor :D

Aynen başkentte işler tersine döndü. Hem de öyle bir döndü ki rekor fark atıldı. Sadece kimin için tersine döndüğüne dikkat etmek gerek.

Ankara'da yaşıyor olsaydınız en iyi araca Mansur Yavaş binsin istiyor olurdunuz.
Yaptığı sosyal yardımların hesabı yok Türkiye genelinde, tabi görüşüme uymuyor ama ülkenin bulunduğu durumda bu davranışı takdir edilesi.

@Hans Biniyor olabilir, ben sana arabanın ABB'ye ait olduğunu nereden çıkardın diyorum.

Siyasi yakını olarak söylüyorum ki; bütün siyasetçiler aynı değildir. Sadece önceden Türk siyaseti daha iyi bir durumdaydı fakat şimdi bataklığa sürüklendi diye başarısızlıktan sonra istifa edip intihar eden bakanlar da mı yalancı?

Eskiden bana ne? Ben şu ana bakarım.

@Hans biniyor olabilir, ben sana arabanın ABB'ye ait olduğunu nereden çıkardın diyorum.

Dostum, Yeniden Refah'a mı ait olacak? Kendisi biniyor sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.