Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden bana ne? Ben şu ana bakarım.

Dostum, Yeniden Refah'a mı ait olacak? Kendisi biniyor sonuçta.
Volvo S90'ımız var diyen sen değil miydin? Sen emek verip aldıysan Belediye Başkanı maaşı ile en kralına binemez mi? Çok rahat biner. Basit mevzu, tüm siyasilerin lüks arabaları var. Bu Mansur Yavaş'ın suçu değil, ki muhtemelen araba belediyeye ait.

Son düzenleyen: Moderatör:
Volvo S90'ımız var diyen sen değil miydin? Sen emek verip aldıysan Belediye Başkanı maaşı ile en kralına binemez mi? Çok rahat biner. Basit mevzu, tüm siyasilerin lüks arabaları var. Bu Mansur Yavaş'ın suçu değil, ki muhtemelen araba belediyeye ait.

Belediye başkanı maaşıyla kimse alamaz. Adam binmesin de demedim zaten. Bir önceki sayfada kendimi açıkladım ve uzatmaya gerek yok.

Belediye başkanı maaşıyla kimse alamaz. Adam binmesin de demedim zaten. Bir önceki sayfada kendimi açıkladım ve uzatmaya gerek yok.
Tek gelir kaynağının belediye başkanlığı olduğunu nereden biliyorsun dayı birincisi? Konya Belediye başkanında bile A8 var, Ankara Büyükşehir Belediye'sinin mi A8'i olmayacak?
İkincisi plakanın özel olduğu söylenmiş, araba Mansur Yavaş'ın da olabilir, tanıdığın da olabilir, seveninin de olabilir. Evet, Mansur Yavaş en çok sevilen Belediye Başkanı ve kendisini seven zengin bir insan hediye bile etmiş, hâtta şoför tutmuş bile olabilir. Ortada bütçe yok, gelir gider tablosu yok, bir cacık yok. Hiçbir dayanak yok, belgesiz kanıtsız suçlama var. Belki de haklılardır, bir şey diyemem. Ama doğruluğu kesin olmayan bir şeyi paylaşıp insanları çeldiriyorsun, sayfa sahibi zaten iktidar yanlısı. Sen de buna bizzat ortak oluyorsun.

Ayrıca bundan 5 ay önce Tayip seviciliği yapıp CHP'lileri terörist ilan eden kişi de sendin, buraya gelip muhalif kılıfına girmen komik gözüküyor.

Ayrıca bundan 5 ay önce tayip seviciliği yapıp CHP'lileri terörist ilan eden kişi de sendin, buraya gelip muhalif kılıfına girmen komik gözüküyor.

Kılıfına girmek mi?:D Ne olur bana inan Esat. Ben bunu sadece DEM partililere ve Kılıçlaroğlu'na söyledim.

Tek gelir kaynağının belediye başkanlığı olduğunu nereden biliyorsun dayı birincisi? Konya belediye başkanında bile A8 var, Ankara büyükşehir belediye'sinin mi A8'i olmayacak?

Hiçbir dediğim okunmamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kılıfına girmek mi?:D Ne olur bana inan Esat. Ben bunu sadece DEM partililere ve Kılıçlaroğlu'na söyledim.
Screenshot_20240416_154203_Kiwi Browser.webp
Screenshot_20240416_154318_Kiwi Browser.webp

CHP'ye oy verenlerin yarısı terörist, yarısı da cahil 🤔
CHP'ye oy veren kitle ile PKK'li Milletvekili aynı 🤔

İki linç yiyince bu forum ne böyle diye söylenmeyi biliyorsun, CHP seçmenine terörist demeyi ve cahil demeyi de çok iyi biliyorsun ama.
Okudum gayet de mantıklı konuştum.

Eki Görüntüle 36699Eki Görüntüle 36700
CHP'ye oy verenlerin yarısı terörist, yarısı da cahil 🤔
CHP'ye oy veren kitle ile PKK'li Milletvekili aynı 🤔

İki linç yiyince bu forum ne böyle diye söylenmeyi biliyorsun, CHP seçmenine terörist demeyi ve cahil demeyi de çok iyi biliyorsun ama.

Okudum gayet de mantıklı konuştum.
Konu burada biter sanırım. Konu sahibinin bunlara karşılık ne diyeceğini merak ediyorum. Tabi bir şey derse. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.