37 yaşındayım. Çok büyük ekonomik problemlerim yok. Aile ilişkilerim ve kendi ailem çok ideal. Ailemin hepsi sol/sosyalist karışık. Ama bu ülkenin alacağı en ufak nefes için, çürümenin bitmesi ve için ve gelecekte dilerim güçler ayrılığına dönüş için karşıma kim gelse mecbur gider oy kullanırım. Sanki bugüne kadar istediğim ya da benim düşündüğüm gibi biri vardı da ona oy vermişim gibi triplere de giremem. (Sözüm kimseye değil kendime). Herkes için adil, yaşanılır bir ülke istiyorum. Tam bağımsız demokratik bir Türkiye ve aynı güzellikte bir dünya dilerdim.

37 yaşındayım. Çok büyük ekonomik problemlerim yok. Aile ilişkilerim ve kendi ailem çok ideal. Ailemin hepsi sol/sosyalist karışık. Ama bu ülkenin alacağı en ufak nefes için, çürümenin bitmesi ve için ve gelecekte dilerim güçler ayrılığına dönüş için karşıma kim gelse mecbur gider oy kullanırım. Sanki bugüne kadar istediğim ya da benim düşündüğüm gibi biri vardı da ona oy vermişim gibi triplere de giremem. (sözüm kimseye değil kendime). Herkes için adil, yaşanılır bir ülke istiyorum. Tam bağımsız demokratik bir Türkiye ve aynı güzellikte bir dünya dilerdim.

Hocam malum kişi gitse yeter bence şu an. Ondan sonra gelecek kişiyi bence sevmesek daha kolay gönderebiliriz.

Hocam malum kişi gitse yeter bence şu an. Ondan sonra gelecek kişiyi bence sevmesek daha kolay gönderebiliriz.
Valla tek elde bu kadar güç kimseye vermemeliyiz. Bence en büyük derslerden birisi bu olmalı. Parlementer sisteme de dönlsün. Eskiden de eleştirirdik ama bir devlet ve bürokrasi vardı. Mahkemeler filan daha güvenilirdi. Ama dediğin gibi önce değişiklik şart ki bi nefes alalım.