016 6

Uzman
Bu ayın sonunda 18 oluyorum, ehliyet kursuna yazılacağım. Otomatik araba sürmeyi biliyorum ve sürüyorum da ara sıra çıkıp fakat hayatımda hiç manuel arabanın sürücü koltuğuna oturup sürmedim. Manuelin mantığını biliyorum fakat hiç sürmedim. Sizce kursa otomatik için mi yazılmam mantıklı olur? Hiç sürmediğim için manuel arabadan birazcık korkuyorum beceremezsem diye. İlerde CE ehliyet falan almak istersem de manuel öğrenmiş olmam gerekiyor sanırım.

Bu ayın sonunda 18 oluyorum, ehliyet kursuna yazılacağım. Otomatik araba sürmeyi biliyorum ve sürüyorum da ara sıra çıkıp fakat hayatımda hiç manuel arabanın sürücü koltuğuna oturup sürmedim. Manuelin mantığını biliyorum fakat hiç sürmedim. Sizce kursa otomatik için mi yazılmam mantıklı olur? Hiç sürmediğim için manuel arabadan birazcık korkuyorum beceremezsem diye. İlerde CE ehliyet falan almak istersem de manuel öğrenmiş olmam gerekiyor sanırım.
Erkek adam manuel alır.

Direkt manuel al. Acil durum olur, manuel kullanmak zorunda kalırsın, kafan rahat eder. Yukarıdaki manuel önerilerini dikkate almanı öneriyorum. Hayat bu, ne getireceğini bilemeyiz.

Bu ayın sonunda 18 oluyorum, ehliyet kursuna yazılacağım. Otomatik araba sürmeyi biliyorum ve sürüyorum da ara sıra çıkıp fakat hayatımda hiç manuel arabanın sürücü koltuğuna oturup sürmedim. Manuelin mantığını biliyorum fakat hiç sürmedim. Sizce kursa otomatik için mi yazılmam mantıklı olur? Hiç sürmediğim için manuel arabadan birazcık korkuyorum beceremezsem diye. İleride CE ehliyet falan almak istersem de manuel öğrenmiş olmam gerekiyor sanırım.

Manuel almanı öneririm otomatik kullansan bile en azından ileride lazım olur.

Kendim de yazıldım ve daha önce hiç manuel araba kullanmamıştım. 2 veya 3. dersten sonra alışıyorsunuz. Manuel almanız daha iyi olur. Otomatik zaten sürebiliyormuşsunuz. Onun için kursa gitmenin bir anlamı yok bence zaten biliyorsanız.