Manyetik klavye yerine F87 Pro V2 alınır mı?

Bütçe
6.000 TL

sunx9703

Çalışkan
Son bir haftadır rekabetçi FPS oyunları (çoğunlukla Valorant) oynadığımdan manyetik bir klavye almak niyetindeydim ve almışken iyi ama çok da uçuk kaçık bir şey almamak istediğimden 6.000 TL bir bütçe belirledim. Kafamda Magger68 ve RS7 Air gibi modeller vardı fakat Magger68'in boyutunun küçük olması ve RS7 Air'in sağ CTRL tuşunun olmaması beni biraz tereddüte düşürdü. 3.000 TL'lik fiyatına rağmen bu forumda 4.000 TL bandında en çok önerilen ürün olan Gameraider K1'i almaya bayağı yaklaşmışken Aula F87 Pro V2 modelinin mekanik olmasına rağmen SOCD desteklediğini okudum ve oldukça övülüyordu.
Şu an hiç olmadığım kadar kararsızım. Lütfen "gerekçelerinizle beraber" bir öneri yapın. İlk başta kafamda birkaç model varken şimdi ne alacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece elimdeki klavyeyi yükseltip Valorant'ta bir avantaj sağlarken hissiyatı da güzel olan uzun ömürlü bir klavye almak istemiştim.

Manyetik istiyorsanız çok harcamak istemiyorsanız gameraider alınabilir aslına bakarsanız harcarım diyorsanız bazı modeller var onun dışında aula yerine az çıkıp leobog Hi75C Pro modeli alırdım socd özelliği için manyetik bile olmayan bir klavyeyi tercih etmezdim şahsen böyle bir alüminyum üst segment mekanik varken.

Bir de yüksek Hz değerini zaten insan teorik olarak algılayamıyor 1000Hz gayet yeterli.

Bu arada bir aydınlanma yaşadım F87 Pro V2 çoğu manyetikten iyi Hz veriyor. Sallıyorum ying75 2350 Hz veriyor.

Vallahi leobog olmasaydi iyi klavye kimsenin önermediğine şasırıyorum açıkçası ama neredeyse normal olan modeli ile 1.5 kat fiyat farkı mevcut ondan socd ve ışığın akşam görülmesi istenmiyorsa tercih etmezdim socd özelliğini gerçi burada duydum yalan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…