Son bir haftadır rekabetçi FPS oyunları (çoğunlukla Valorant) oynadığımdan manyetik bir klavye almak niyetindeydim ve almışken iyi ama çok da uçuk kaçık bir şey almamak istediğimden 6.000 TL bir bütçe belirledim. Kafamda Magger68 ve RS7 Air gibi modeller vardı fakat Magger68'in boyutunun küçük olması ve RS7 Air'in sağ CTRL tuşunun olmaması beni biraz tereddüte düşürdü. 3.000 TL'lik fiyatına rağmen bu forumda 4.000 TL bandında en çok önerilen ürün olan Gameraider K1'i almaya bayağı yaklaşmışken Aula F87 Pro V2 modelinin mekanik olmasına rağmen SOCD desteklediğini okudum ve oldukça övülüyordu.
Şu an hiç olmadığım kadar kararsızım. Lütfen "gerekçelerinizle beraber" bir öneri yapın.
İlk başta kafamda birkaç model varken şimdi ne alacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece elimdeki klavyeyi yükseltip Valorant'ta bir avantaj sağlarken hissiyatı da güzel olan uzun ömürlü bir klavye almak istemiştim.
Şu an hiç olmadığım kadar kararsızım. Lütfen "gerekçelerinizle beraber" bir öneri yapın.
İlk başta kafamda birkaç model varken şimdi ne alacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece elimdeki klavyeyi yükseltip Valorant'ta bir avantaj sağlarken hissiyatı da güzel olan uzun ömürlü bir klavye almak istemiştim.