Bütçe
6.000 TL
Manyetik alacağım sanırım. RS7 Air, magger68, xpunk63 gibi modelleri arasında gidip geliyorum. Magger68 ve xpunk63 küçük olduğundan, RS7 Air'de ise sağ CTRL tuşu bulunmadığı için. Tabii ben kesin ve net kriterleri olan biri değilim. Atıyorum siz bana deyin ki "magger68 modeli kalite olarak diğerlerine bin basar.", ben küçük falan dinlemem gider alırım. Önemli olan boyuttan, sağ CTRL tuşundan veya renkten ziyade teknik özellikleri. İlk başta manyetik alacağımdan da emin değildim ama rekabetçi oyunları çok oynayan bir arkadaşım farkı gerçekten hissettiğini söyledi. Önerilerinizi bekliyorum.

Manyetik zorunlu değilse leobog güzel olur onun dışında Ipi QBZ75 Manyetik Switch Klavye bu modeli alırdım manyetik için sesine bakarsınız artık.

Manyetik zorunlu değilse leobog güzel olur onun dışında Ipi QBZ75 Manyetik Switch Klavye bu modeli alırdım manyetik için sesine bakarsınız artık.
Neden bu modeli tercih ederdiniz peki? Ne modeli ne de markayı daha önce duymamıştım ama ürün güzel duruyor. Kasası kaliteliymiş ama switchleri, yazılımı falan nasıldır? RS7 Air çok öneriliyordu, RS7 Air'e göre avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Neden bu modeli tercih ederdiniz peki? Ne modeli ne de markayı daha önce duymamıştım ama ürün güzel duruyor. Kasası kaliteliymiş ama switchleri, yazılımı falan nasıldır? RS7 Air çok öneriliyordu, RS7 Air'e göre avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Yağlama kısmı dışında kasası daha kaliteli incelemesi burada inceleyebilirsiniz alacaksanız eforsuz kodunu unutmayın. İnceleme - Ipi Qbz75 Manyetik Switch Klavye Ön İnceleme