Detaylar
Kim cevapladı?kubatotuzsubat111
Uzman
Çok övüyorlar. Ben hikaye oyuncusu olduğum için benim için pek de önemli değil. Ama sen sadece FPS oyunları oynuyorsan alman gerekir bence.
İyi oluyor FPS oyunlarında. Ama aşırı gerekli bir şey olarak görmüyorum. Ancak basış noktasını ayarlayabilmen ve snap-tap olayı iyi.
Evet ama benim gibi kalın aime sahip değilsen manyetikte kurtarmaz seni

Avantajları tam olarak nedir hocam?İyi oluyor FPS oyunlarında. Ama aşırı gerekli bir şey olarak görmüyorum. Ancak basış noktasını ayarlayabilmen ve snap-tap olayı iyi.
Evet ama benim gibi kalın aime sahip değilsen manyetikte kurtarmaz seni![]()
Git.
Mesela A tuşuna basıyorsun karakter sola gidiyor, karakter sola giderken D tuşuna basıyorsun, normal mekanik klavyede karakter durur. Ancak manyetiklerde son bastığın oluyor, A tuşuna basarken D tuşuna basarsan karakter durmaz, sağa gider direkt. Ek olarak switchin algılama noktasını ve bıraktığındaki algılama noktasını değiştirebiliyorsun. 8000 Hz oluyor bir de manyetikler.
Movementını daha rahat yaparsın daha hızlı tepki verir klavye yani 1-0 önde olursun ama benim karşımda zor
Snap-tap'i anlamadıysanız veya tam anlatamadıysam videosunu izleyebilirsiniz.
Snap-tap'i anlamadıysanız veya tam anlatamadıysam videosunu izleyebilirsiniz.
Peki Rapid Trigger tam olarak ne oluyor? Veya şu örneğin otomatik a basarken bırakınca D basan teknoloji hangisi?
Movementını daha rahat yaparsın daha hızlı tepki verir klavye yani 1-0 önde olursun ama benim karşımda zor![]()
![]()
![]()