Selam, yaklaşık 5 aydır Dark Project ALU87A kullanıyorum. Metal kasası, RGB’si, Snap Tap özelliği derken fiyatına göre oldukça başarılı bir klavye; ama artık sıkıldım. Sürekli cihaz değiştirme alışkanlığım var, bu yüzden yeni bir klavye arıyorum. Bu kez manyetik switch’li bir model denemek istiyorum.
Iqunix EZ60/63 ve ATK RS6 hoşuma gitse de, çevremde bu modellerle ilgili özellikle port/soket kaynaklı çok sorun yaşayan oldu. Hatta iki defa aynı modeli alıp ikisinde de sorun yaşayan insanlar tanıdığım için bu iki modeli tamamen eledim.
Şu an aklımda üç model var:
Ayrıca Melgeek Made 84’ün tasarımını çok beğenmiştim ama istediğim renk stokta olmadığı için onu da eledim. Şu an bu 3 model arasında kararsızım. Alternatif önerilere de açığım, yorumlarınızı bekliyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Iqunix EZ60/63 ve ATK RS6 hoşuma gitse de, çevremde bu modellerle ilgili özellikle port/soket kaynaklı çok sorun yaşayan oldu. Hatta iki defa aynı modeli alıp ikisinde de sorun yaşayan insanlar tanıdığım için bu iki modeli tamamen eledim.
Şu an aklımda üç model var:
- SteelSeries Apex Pro TKL Gen 3 (2. el, temiz) – Hot-swap olmaması eksi ama tasarımı beni gerçekten çok etkiliyor.
- Logitech G PRO X TKL Lightspeed – Teknik olarak çok özel olmasa da markaya güvenim var; yıllarca G810 kullandım ve memnundum.
- Wraith W75 – Manyetik switch ve ses tekerleği gibi özelliklerle hem denemek istediğim şeyleri sunuyor hem de fiyat/performans olarak mantıklı geliyor.
- F tuşları kesinlikle olmalı.
- Ses tekerleği veya multimedya tuşları bulunmalı.
- Hot-swap tercihim ama şart değil.
- Görüntüsü hoş olmalı; çünkü sık sık sıkıldığım için dış tasarım benim için önemli.
Ayrıca Melgeek Made 84’ün tasarımını çok beğenmiştim ama istediğim renk stokta olmadığı için onu da eledim. Şu an bu 3 model arasında kararsızım. Alternatif önerilere de açığım, yorumlarınızı bekliyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: