creazy

Başarılı
Merhaba, fanboylardan kastım; örneğin AMD fanboyu, NVIDIA fanboyu, Apple fanboyu vb. fark etmez. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Teşekkür ederim, saygılar.

Merhaba, fanboylardan kastım; örneğin AMD fanboyu, NVIDIA fanboyu, Apple fanboyu vb. fark etmez. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Teşekkür ederim, saygılar.

NVIDIA fanboylarının elinden paketli gıda bile almam. AMD fanboyları benim gözümde gothic hanım efendilerle aynı kategoride. Olmazsa olmazım

Bir markanın fanboyunun tarafsız yorum ya da eleştiri yapacağını düşünmüyorum. Bu yüzden pek fanboy kitleleri sevmem.

Kıyamet kopsa da NVIDIA. Kafam en azından rahat olur. Konunun içinde bahsettiğim, yani aktif olarak kullandığım RX 7600 birkaç saniye siyah ekran verip düzeliyordu. Konu açtım, 1 tane AMD’ci arkadaş bile yazmadı 🤡 Yazmış olsalar da bir şey değişmedi. Sattım, sınavdan sonra NVIDIA alacağım.

NVIDIA fanboylarının elinden paketli gıda bile almam. AMD fanboyları benim gözümde gothic hanım efendilerle aynı kategoride. Olmazsa olmazım
+1. AMD GOAT. Çok paran varsa RTX 5080 veya 5090 alırsın.

ASUS ROG ve Mercedes en sevdiğim markalar. Seviyorum ama eksik taraflarını da biliyorum.

images.webp

Neden bir markaya fan olduklarını sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım. Objektif şekilde neyin ne olduğunu söyleyip fikirlerini dayatmadıkları sürece, dinlerim. Ama kendi fikrini dayatmaya çalışıyorsa, söyledikleri doğru olsa bile benim için yok hükmündedir.

Apple fanboylarını sokakta görsem yolumu değiştiririm. %99'u teknolojiden anlamaz ve çoğu iPhone 13 kullanır zaten. Hiçbir şey bilmeden sadece kamerayı savunurlar.