Forumda da var evet ama ben sadece forumdakiler hakkında konuşmayacağım. Çevrenize bakarsanız illa bir tane zeki insanımız "Apple çok stabil, Android stabil değil" veya "Intel daha iyi AMD ısınıyor" ya da "AMD ekran kartları sorunlu NVIDIA daha iyi" gibisinden şeyler söylediğini görmüşsünüzdür. Özellikle ölümüne savunan gidip Low end model telefon alıp sonra Apple daha iyi diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Çip iyi deyince de yazılım farkıyla geçiyor ya da Android'in yazılımı berbat çip iyi olsa ne yazar gibisinden yorum yapanlar var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Forumda da var evet ama ben sadece forumdakiler hakkında konuşmayacağım. Çevrenize bakarsanız illa bir tane zeki insanımız "Apple çok stabil, Android stabil değil" veya "Intel daha iyi AMD ısınıyor" ya da "AMD ekran kartları sorunlu NVIDIA daha iyi" gibisinden şeyler söylediğini görmüşsünüzdür. Özellikle ölümüne savunan gidip Low end model telefon alıp sonra Apple daha iyi diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Çip iyi deyince de yazılım farkıyla geçiyor ya da Android'in yazılımı berbat çip iyi olsa ne yazar gibisinden yorum yapanlar var.
Refleks olmuş. Herkes kendisini en haklı çıkarmak istiyor. Ara sıra ben yapıyorum, kötü bir huy.
menbiga
Başarılı
Çoğu zaten hayatında başka marka denememiş insanlar.Forumda da var evet ama ben sadece forumdakiler hakkında konuşmayacağım. Çevrenize bakarsanız illa bir tane zeki insanımız "Apple çok stabil, Android stabil değil" veya "Intel daha iyi AMD ısınıyor" ya da "AMD ekran kartları sorunlu NVIDIA daha iyi" gibisinden şeyler söylediğini görmüşsünüzdür. Özellikle ölümüne savunan gidip Low end model telefon alıp sonra Apple daha iyi diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Çip iyi deyince de yazılım farkıyla geçiyor ya da Android'in yazılımı berbat çip iyi olsa ne yazar gibisinden yorum yapanlar var.
Ben de Samsung seviyorum mesela. Yaz için S22 ya da 23 düşünüyorum. Apple fanboyu olsam iPhone 11 alırdım mesela. Kötüleme konusu yanlış olabilir haklısınız ama insan alıştığından vazgeçemiyor.
Düşündürücü
Yetkin
Anti fanboyları unutmadık.
Ben de Samsung seviyorum mesela. Yaz için S22 ya da 23 düşünüyorum. Apple fanboyu olsam iPhone 11 alırdım mesela. Kötüleme konusu yanlış olabilir haklısınız ama insan alıştığından vazgeçemiyor.
Yanlış değil hocam inanmıyorsanız SS göndereyim isim kapalı şekilde. Android kötü iOS stabil işlemcisi o olsa ne yazar zaten optimizeden yiyor falan diyor.
@409 Sizi yanlış çıkaracak bir şey söylemedim zaten. Dediğim gibi. Hiçbir argüman sunmadan bu kötü demek yanlış ama insan alışınca başka markaya uzak bakıyor.
Evet doğrudur. Sunduğu argüman kullandığı iPhone 11 telefonun stabil olması sadece. Başka hiçbir sebep yok. İşlemci tarafında da Intel daha sağlam demiş birisi bu cümleyi söyleyen kişi.
- Makaleler
- 4
Tek bir markadan yararlanıp başka markaları da yerleyen değişikler oluyor bu tipler.