Markaların ürettiği en kötü telefonlar nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Turkcell T80 yerine zamanında kaliteli bir Samsung telefon geliyordu gidip m*l gibi Turkcell'i almıştım. Şimdi ise köşede yarı kırık şekilde duruyor aktif olarak Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum.
Bende de Turkcell T20 vardı. WhatsApp kullanamaz mı bir telefon ya... Mesaj gönderene kadar yarım saat bekliyordum ki donması geçsin telefonun. Berbat ötesiydi.

Bende de Turkcell T20 vardı. WhatsApp kullanamaz mı bir telefon ya... Mesaj gönderene kadar yarım saat bekliyordum ki donması geçsin telefonun. Berbat ötesiydi.

Hatırladığım kadarıyla benim T80 az çok iyiydi Instagram ve Facebook filan çok dolaşırdım kasma yoktu pek. Kamerası da az çok idare ediyordu galiba.

Hatırladığım kadarıyla benim T80 az çok iyiydi Instagram ve Facebook filan çok dolaşırdım kasma yoktu pek. Kamerası da az çok idare ediyordu galiba.
En iyi T serisi telefon T50 idi, 2017'de kullanmistim biraz. Aşırı zorlamadigin surece kasmiyordu.

Yazı çıksa tamam. Bildiğin sadece BSoD mavisinde ekran. Sonra telefon yeniden başlıyordu. Yeni telefonu alınca onu touchpad olarak kullanmaya başladım. Sonra kapanıp bir daha açılmadı. Ben de şut çektim kendisine. Ama bataryasını masamın etrafındaki LED kumandasında bağladım. Pil derdim yok artık .

Redmi 10 2022 telefonsuz 1 yıl geçirdim ardından bu cihaza geçtim geçmez olaydım aldığım ay duvara fırlattım.
Fiyatına göre ortalama bir cihaz aslında.

İfadeler: 792
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…