Turkcell T11 Nokia Lumia 520.
Bende de Turkcell T20 vardı. WhatsApp kullanamaz mı bir telefon ya... Mesaj gönderene kadar yarım saat bekliyordum ki donması geçsin telefonun. Berbat ötesiydi.Turkcell T80 yerine zamanında kaliteli bir Samsung telefon geliyordu gidip m*l gibi Turkcell'i almıştım. Şimdi ise köşede yarı kırık şekilde duruyor aktif olarak Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum.
Samsung, Huawei, Apple, Xiaomi ve türevi markaların sizce ürettiği en kötü telefon nedir?
Bende de Turkcell T20 vardı. WhatsApp kullanamaz mı bir telefon ya... Mesaj gönderene kadar yarım saat bekliyordum ki donması geçsin telefonun. Berbat ötesiydi.
En iyi T serisi telefon T50 idi, 2017'de kullanmistim biraz. Aşırı zorlamadigin surece kasmiyordu.Hatırladığım kadarıyla benim T80 az çok iyiydi Instagram ve Facebook filan çok dolaşırdım kasma yoktu pek. Kamerası da az çok idare ediyordu galiba.
Savundum çünkü en kötü telefon falan değil bu, yanlış bilgi veriyorsunuz basbaya. Size karşı üslubumu bozuyorum çünkü şu an bile dalga geçiyorsunuz ve okumadan yazıyorsunuz. Bakın:
attığınız kaynakta reddediyor, donanım haber makalesi, anlatabiliyor muyum? Forumu olan, donanım haber forum.
Peki bu beni ne kadar ilgilendiriyor?
Bu nasıl fikir olabilir? Donanımsal sorunlarda bir şeyin kötü olması sizin fikriniz olmaz, ya o sorunludur, ya yanlış biliyorsunuzdur ya da ayrı bir olayı vardır.
Çünkü size 2-3 mesajdan beri tek bir konudaki yorumumu anlatmaya çalışıyorum, konu S7 bataryasıyken farklı yerlere bağlayıp yanlış anlıyorsunuz ve "mesajlarını okuyorum, attığım makaleleri de okuyarak atıyorum." diyorsunuz.
Mesajınızın benimle alakalı olması gerekir mi? Forumdayız, YouTube vs. değil, bir konuda yanlışınız varsa anlatılır ancak ben size pek de anlatamıyorum bahsettiğim konuyu.
Alın, kendi mesajınız. Yeterli mi?
Özel özellik, diğer telefonlar derdini belirtmiyor. Z10 ile dertleşebiliyorsunuz (!)![]()
Fiyatına göre ortalama bir cihaz aslında.Redmi 10 2022 telefonsuz 1 yıl geçirdim ardından bu cihaza geçtim geçmez olaydım aldığım ay duvara fırlattım.