Mini telefonların çoğu kötü, belki S4 mini daha iyidir digerlerinden.Samsung tarafından üretilmiş en berbat cihaz s serisinden olacaksa bence Galaxy s III Mini'dir.
Detaylar
Kim cevapladı?Samsung, Huawei, Apple, Xiaomi ve türevi markaların sizce ürettiği en kötü telefon nedir?
Turkcell T80 yerine zamanında kaliteli bir Samsung telefon geliyordu gidip m*l gibi Turkcell'i almıştım. Şimdi ise köşede yarı kırık şekilde duruyor aktif olarak Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum.
misty rosetta
Başarılı
Redmi 9C, daha öncesinde kullanmış olduğum J7 2016'dan donanım olarak daha güçlü olmasına rağmen ana sayfada kendinden geçmeyi başaran Xiaomi telefonu.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
General Mobile, üretilen telefonların hepsi olabilir.
GM 8 ve GM 5'ti sanirsam o kadar kotu değildi. Vestel ve Reeder'a bakış başarılı.General Mobile, üretilen telefonların hepsi olabilir.
Physic
Üstün
Samsung, Huawei, Apple, Xiaomi ve türevi markaların sizce ürettiği en kötü telefon nedir?
Samsung a0X serisi, Xiaomi XC serileri, Reeder bütün telefonları, Apple için iPhone 15 baz modeli diyorum.
- Makaleler
- 43
iPhone tarafında 5C ve iPhone 14 falan olabilir. iPhone 5C hiçbir anlamı olmayan bir telefon ki zaten kimse de görmedim.
Samsung tarafında her telefon. (şaka) ancak ciddi bir cevap verecek olursam giriş seviyesi cihazları derim genel olarak.
Nothing tarafında bence her iki telefonu da kötü, özellikle fiyatlarına göre.
Vestel vb. Markaları saymıyorum zaten bütün telefonları kötü.
Aklıma başka marka gelmedi.
Samsung tarafında her telefon. (şaka) ancak ciddi bir cevap verecek olursam giriş seviyesi cihazları derim genel olarak.
Nothing tarafında bence her iki telefonu da kötü, özellikle fiyatlarına göre.
Vestel vb. Markaları saymıyorum zaten bütün telefonları kötü.
Aklıma başka marka gelmedi.
Samsung, Huawei, Apple, Xiaomi ve türevi markaların sizce ürettiği en kötü telefon nedir?
Huawei Y9 Prime 2019 (2019 da cıkan en berbat telefon)
- Makaleler
- 1
Tecno pova 3
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-