VS Code'dan kopyalayıp kod bloğu oluşturup yapıştırınca dunder metoda bir şey olmadı.
Üçer backtick kullanıp içinde yapıştırdım, yine bir şey olmadı. Backtick kullanınca boş satırları editöre yapıştıtırken siliyor ama söylediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım.
Başka yolu varsa bilmiyorum. Lütfen tarif edin.
@Vavien.Zorin OS’de Python nasıl kullanılır?
Linkteki konuda init fonksiyonunda tagina alinmis halde formatlaniyordu. Tam sebebini ben de anlamadim ama mesajlarda boyle ek karakterler de ekleniyordu.
Bahsi geçen mesajı konu sahibi paylaşmış. Onu görüp de örnek kodumu ona göre yazdım. Editöre kuru kuruya dunder metot adı yazarsanız kalın yapmaya çalışıyor, evet. Ama gördüğüm kadarıyla gerek Markdown syntax ile gerek normal şekilde kod bloğu içine alınca yapmıyor.
xenforo.com/community'de XenForo Markdown zımbırtısı var. Ama başlık ekleme yok. Böyle bir sorun da yok. Forumdaki şu eklentiye benziyor. GitHub reposu var. Uğraşacaksanız kolay gelsin.
En güncel hali bu repoda yer almakta. Ek olarak bu eklentiyi bu gece kaldırıp BBCODE'ları düzeltmeyi planlıyordum. Bunun yerine Highlight.js kullanacağız, Prism'e kıyasla daha oturmuş vaziyette. Eklenti 2.3'e entegre edilmedi ve bir başkası tarafından entegre ediliyor fakat açık kaynaklı olmazsa ve hata çıkarsa daha da çok uğraş gerektirecek. Gerçekten her şeyiyle bunu adam eden birisi olursa geri dönebiliriz fakat pek sanmıyorum. O nedenle yeni bir sisteme bu gece geçmemiz kuvvetle muhtemel.
Ek olarak markdownı etkinleştiren şey dil seçimi değil de kod başlığı belirtmek diye hatırlıyorum onu da belirtmiş olayım.