Markette en fazla ne kadar harcama yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 197
  • Etiketler Etiketler
    harcama

creazy

Başarılı
Merhaba, markette ne kadar harcama yaptınız? Örneğin 500-1.000 vesaire olabilir. Ve yaptığınız harcamadan pişman mısınız? Bir de yaptığınız harcamalar nelerdi? İyi akşamlar.

Market değil de marketin mobil uygulamasından yapmıştım. 3.000 TL'lik çikolata 1.000 TL'ye gelmişti kampanya ve kuponla. Pişman değilim, bir daha olsa iki tane hesap açıp alırdım bu sefer.

Market değil de marketin mobil uygulamasından yapmıştım. 3.000 TL'lik çikolata 1.000 TL'ye gelmişti kampanya ve kuponla. Pişman değilim, bir daha olsa iki tane hesap açıp alırdım bu sefer.
Hangi çikolata? Merak ettim.

Bir tane değil birden fazla ürün. Yaklaşık 18 çeşit almıştım ikişer tane.

Vallahi her şey pahalı. Güzel yapmışsınız; alırken abur cubur, çikolata bile tuzlu oluyor. Bir de genel ihtiyaçlar alınsa Allah bilir kaç tutacak. Hayırlısı olsun.

Merhaba, markette ne kadar harcama yaptınız? Örneğin 500-1.000 vesaire olabilir. Ve yaptığınız harcamadan pişman mısınız? Bir de yaptığınız harcamalar nelerdi? İyi akşamlar.

Şahsi en fazla 500 falan yaptım. Kasiyerlik yaptığım dönemde 5 bin TL'lik alışveriş gördüm ve banka sistemi hata vermişti. Bütün ürünleri tek tek geri koymuştum

Olsa olsa maksimum 2.000 TL harcamışızdır 4 kişi aile için. Düzenli olarak 1000-900 TL arası değişiyor haftalık alışveriş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…