Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Farem bugün orta tekerlekteki bir sorundan kaynaklı garantiye gitti. 20 iş günü içerisinde gelecekmiş. Ben de hem kullanmak için hem de yedekte dursun diye markette satılan kablosuz farelerden almayı düşünüyorum. 200 TL bandında sanırım. Yani yanıma o kadar alacağım. Normal farem bir oyuncu faresi. Ne dersiniz, alınır mı? He bir de bir sorum daha olacak, benim kablosuz kulaklığım bağlı bilgisayara şu anda. Artı olarak fareyi de bağlayabilir miyim aynı şekilde? Şu anda Laptop bilgisayar kullanıyorum ama dokunmatik kısımdan kullanmak zor oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Farem bugün orta tekerlekteki bir sorundan kaynaklı garantiye gitti. 20 iş günü içerisinde gelecekmiş. Ben de hem kullanmak için hem de yedekte dursun diye markette satılan kablosuz farelerden almayı düşünüyorum. 200 TL bandında sanırım. Yani yanıma o kadar alacağım. Normal farem bir oyuncu faresi. Ne dersiniz, alınır mı? He bir de bir sorum daha olacak, benim kablosuz kulaklığım bağlı bilgisayara şu anda. Artı olarak fareyi de bağlayabilir miyim aynı şekilde? Şu anda Laptop bilgisayar kullanıyorum ama dokunmatik kısımdan kullanmak zor oluyor.

Fareyi bağlarsın ve idarelik kullanılabilecek ürünler onlar.

3400 dpi'da kullandığım Rampage farem var köye gidince 600 dpi bazen evde 1200 dpi fare kullanıyorum çok rahatsız etmiyor. USB alıcılı fare alırsan kolayca bağlanır.

Ne dersin hocam alsam mı gidip? Ne kadar gider bir de bir şarjla ve ne kadar şarj süresi olur? Adama sorsam bilir mi acaba?

Onların bir şey bildiğini sanmıyorum sadece işlerini yapıyorlar verdikleri bilgilerinin doğru oldugunu da gormedim hiçbir zaman. 4-5 ay goturur diye tahmin ediyorum uretim kalitesine bagli.