3268

Uzman
Evet kulaklık konusunda bayağı bir konu açtım galiba, AirPods vs Sennheiser, Kemik Kulaklıklar vs. Ama arkadaş çok fazla çeşit, model var insan karar veremiyor.

Şıklığı ve markası nedeniyle gözüme çarptı bu modeller. Marshall zaten amfi üretiminde yani ses konusunda başarılı bir marka o yüzden kulaklıklarında ki performansı merak etmedim değil.

Ama 197 €'u hak ediyor mu acaba ne dersiniz?

Evet kulaklık konusunda bayağı bir konu açtım galiba, AirPods vs Sennheiser, Kemik Kulaklıklar vs. Ama arkadaş çok fazla çeşit, model var insan karar veremiyor.

Şıklığı ve markası nedeniyle gözüme çarptı bu modeller. Marshall zaten amfi üretiminde yani ses konusunda başarılı bir marka o yüzden kulaklıklarında ki performansı merak etmedim değil.

Ama 197 €'u hak ediyor mu acaba ne dersiniz?

Pek tercih edilen bir ürün değil.

Şimdi fark ettim. Ama benim attığım daha iyiymiş. :) Tavsiyem bütçenizi arttırıp Sony wf-1000xm5 almanız olacaktır.
Linkbuds S düşünmüştüm bir ara, wf-1000xm5 119€ daha pahalı. O fiyat farkını hak ediyor mu gerçekten ?

Özellikle Bluetooh 5.2 ve 5.3 ' ün bana ne kadar bir farkı olur acaba onu merak ettim..

Bütçenizi zorluyorsa WF1000-XM4'e de bakabilirsiniz. Olmazsa Linkbuds S alırsınız.
Kaliteye önem veren biriyim, bütçe konusu şöyle, parasını vermesine veririmde hani fark küçükse paramın cebimde kalmasını tercih ederim. Ama özellikle Buds2 Pro'dan geçişte derseniz gerçekten bayağı bir fark olacak o zaman alabilirim XM5'i.

Kaliteye önem veren biriyim, bütçe konusu şöyle, parasını vermesine veririmde hani fark küçükse paramın cebimde kalmasını tercih ederim. Ama özellikle Buds2 Pro'dan geçişte derseniz gerçekten bayağı bir fark olacak o zaman alabilirim XM5'i.
Siz Z Fold 5 kullanıyorsunuz değil mi? LDAC sayesinde yüksek kalitede müzik dinlersin. WF-1000XM5 önerimdir.