Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, bu markanın da epey bir yan sanayisi var mış orijinal olup olmadığını nasıl anlarız?
Anladım hocam ama herkes amfilerini kaliteli buluyor. Bende o zaman kulaklıkları kaliteli diye düşündüm.Şu çöp markaya para verme. Sırf ismi var diye. Daha iyi kulaklıklar var.
Bütçe nedir? Belki hoşuna gidecek bir şeyler buluruz.Anladım hocam ama herkes amfilerini kaliteli buluyor. Bende o zaman kulaklıkları kaliteli diye düşündüm.
2500-3000 arası arıyorum hocam silikonsuz kablosuz kulak içi.Bütçe nedir? Belki hoşuna gidecek bir şeyler buluruz.
Birde ek olarak Marshall kulaklık yan sanayi olup olmadığını nasıl anlarım onuda cevaplarsanız sevinirim.Şu çöp markaya para verme. Sırf ismi var diye. Daha iyi kulaklıklar var.
Hocam Pioneer marka olarak iyide ben Pioneer kulak üstü kulaklığını aldım 3 ay sonra sol taraftan ses kesildi o yüzden pek güvenemiyorum tekrardan.
Distribütörden alman lazım.Birde ek olarak Marshall kulaklık yan sanayi olup olmadığını nasıl anlarım onuda cevaplarsanız sevinirim.
Hocam normalde kaliteli markadır. Ancak biraz narin.Hocam Pioneer marka olarak iyide ben Pioneer kulak üstü kulaklığını aldım 3 ay sonra sol taraftan ses kesildi o yüzden pek güvenemiyorum tekrardan.
Anladım hocam 2500-3000 arası önerin var mı? Silikonsuz kablosuz kulaklık.