Martı tag deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
  • Etiketler Etiketler
    martı tag

xalvorath

Yetkin
Yer
İstanbul/Eyüp
Dün otogara gitmek için 2 kez kullandım, kısaca hoşuma gitti diyebilirim.

İlk araba:
Araba modellerine hakim değilim ama normal taksiler ile aynı araba geldi. İçerisi leş gibi kokmuyordu gayet ferah idi, cam açık olduğu için kel kafama esti ve biraz üşüdüm. Kel ve elinde çanta olan birisi arabaya binip otogara gitmek istediğinde insanın aklına tek 1 seçenek geliyor o da askerlik, muhabbet çok seriden açıldı. Eleman başta bedelli yaptım dedi sonra bir anda komando olarak doğu bölgesi söyledi çözemedim. 10 üzerinden 9, 1 puanı da cam açık olduğu için kırdım.

İkinci araba:
Bileti aldığım firma sağ olsun ucube bir Türkçe ile yazdığı için anlamamışım ve 1 gün erken gitmem gerekiyormuş (konu sonuna SS bırakacağım ve siz ne anlıyorsunuz onu görmek istiyorum).
Doblo vari ama ondan daha eski bir araba geldi (kapısı 500 kg), tahminlerime göre 23 26 yaş aralığında birisi idi. Arabanın içi yine güzel kokuyordu, sigara kullanan birisi olmasına rağmen yakmak için sormadı bile içmedi. O da anladı askerlik olduğunu onunla da bir güzel muhabbet ettik. Camlar kapalıydı ve arabanın içi serindi. Yolu uzatmak falan asla öyle şeyler yapmıyorlar olması gerektiği gibi dümdüz eve kadar getirdi. Puanım 10 üzerinden 9, 1 puanı kapının 500 kilo olmasından ve parmağımı sıkıştırmasından kırıyorum.

Yahu Allah aşkına bu nasıl bilet? Neden 25 Temmuz 12:20 Perşembe yazıyor? Onun altında da "yolculuğunuz 24 Temmuz Çarşamba'yı 25 Temmuz Perşembe'ye bağlayan gece yarısı gerçekleşmektedir" yazıyor. Osmanlı'da mıyız? Bu nasıl Türkçe? Neden o geceyi ona bağlıyor bana düz bir şekilde çarşamba gece desene, bu kadar zor olmamalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Camı kapatır mısınız demek yüzüyü dağa götürmekten daha zor, haklısınız.
Firma zamanı doğru yazmış. Muhtemelen Türk firması ve İngilizce zaman ayarı kullanıyorsunuz. Kullanmayı bilmiyorsanız kullanmayabilirsiniz.
Sigarayı söndürür müsünüz demek camı kapatır mısın demekten daha zor tabii. Hafif ticari araçların kapısı binek araç kapılarına göre daha büyük olduğu için daha ağır olabilir. Sürüklenerek açılıp kapandığı için araca tamamen sabit değil. Bu yüzden kullanıcının binek araç kapısına kıyasla daha fazla kuvvet sarf etmesi gerekiyor. 500 kg taşıma kapasiteniz yoksa uygulamadan ona göre araç seçebiliyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Size 8/10 veriyorum. 1 puan şaka yapmanız yüzünden. 1 puan da bu yaşa gelip saat okumayı öğrenememenizden.

Öğrenmeniz için yazayım. 12:20 AM Türkçede 00.20 oluyor. O AM bir anlama sahip, süs olsun diye koymuyorlar.

İçmedi diyorum söndürmek diyor, garip çarsınız kanka.

İçti ve boğuldunuz yazmışım, haklısınız. Her sigara içicisi gıda tüketmediği her an sigara içmekle yükümlü olduğunu belirten bir sözleşme imzalıyor, unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…