Martı Tag neden gerekli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18150
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 191
  • Etiketler Etiketler
    martı tag

18150

Becerikli
Neden Martı Tag?
  1. Kazıklanma riski 0.
  2. Acil durumda hemen ulaşım.
  3. Rekabet olmadığı için taksi şoförlerinin müşteriye istediği gibi davranması yok.

Biraz kısa oldu ama neyse.

Özetle bunlar yetiyor hocalar.

Kimse gelip bana burada taksileri savunmasın. Full kazık rekabet yok diye müşteriye istedikleri gibi davranabiliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 143
4-) En azından ne olduğu belli adamlarla yolculuk yapıyorsun, taksicilerin çoğunluğunun sabıkası kabarık.
5-) Taksici kafasına göre seni dövmeye çalışmıyor.
6-) Değişim saati vb. gibi söylemlerle seni kandırmaya çalışmıyor, Martı Tag istediğin yere kadar götürüyor.
7-) Martı Tag şoförlerinin üslubu genel olarak düzgün, taksicilerin çoğunluğu gibi ağzı bozuk değil.
Sekiz-) Uygulama içinden çağırıyorsun, ayağına kadar geliyor. Daha ne olsun? Aklıma gelenler bunlar.
9-) Şuraya götürmem ya da buraya götürmem demiyor, istediğin yere kadar götürüyor.
10-) Martı Tag, yolcu seçmiyor. Uygulama üzerinden çağırırsan direkt geliyor.
11-) Müşteri memnuniyeti harika.
12-) Paylaşımlı yolculuk gereklidir ve ihtiyaçtır. Dünyanın her yerinde paylaşımlı yolculuk olduğunu ancak Türkiye'deki birkaç plaka baronunun servetinin üzerine servet katabilmesi için paylaşımlı yolculuğa karşı olunduğunu görebilirsiniz.

13 : Sürücü gelmeden önce seninle konuşsun mu, konuşmasın mı? Cam açık mı, yoksa kapalı mı? Klimaları sıcaklık kadar seçebiliyoruz.

14-) Sohbetleri de sarıyor. En azından çoğunluğu bilgili insanlar. Nerede, nasıl ve ne zaman konuşacaklarını iyi bildiklerini düşünüyorum.

14-) Sohbetleri de sarıyor. En azından çoğunluğu bilgili insanlar. Nerede, nasıl ve ne zaman konuşacaklarını iyi bildiklerini düşünüyorum.
15-) Rant ve para yüzünden neden Türkiye geri kalsın? Kimseye muhtaç olmadan çok güzel bir gelir kapısı olabilir. Vergilendirildiği zaman belki bacasız fabrika olacak bu sektör.

16-) Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, Martı Tag'dan ciddi vergi akışının olabileceğini söylüyordu.
17-) En önemlisi de Türkler her şeyin en iyisini hak eder. Sırf birkaç taksi baronunun kazancı için Türkiye, paylaşımlı yolculuktan geri kalmamalı.
On sekiz-) Zamanında Uber vardı. Uber'in kaldırılma sebebini hepimiz biliyoruz...

19-) Bu yolsuzluk değil, bunu savunmak suç değil. İnsanları ve ekonomiyi kalkındırma potansiyeli olan bir proje. Geçinemeyen bir çalışan belki ek iş olarak yapıp çocuğunu okutacak, ailesini doyuracak. Vergilendirilmesini bir an önce istiyorum, şuanda "yasal" olmadığı için vergilenmemiş olması üzücü.

Şoförleri, Meksika kartellerinden farksız t*siciler gibi değil, daha güvenli bir yolculuk imkanı sağlıyor, bu yeterli, parası önemli değil, t*ksicileri gibi 3 adımlık yoldan 100TL almıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…