Deltore

Becerikli
Marvel Rivals’ı her açtığımda oyun baştan küresel shader’ı yüklüyor. Bu herkeste olan bir sorun mu, yoksa benim PC gene mi sorun çıkartıyor?

1769864399538.webp

Nasıl normal ya? Oyunu ilk kurduğunda veya ekran kartı driver'ı güncellediğinde yapıyor sonra bir daha yapmıyor. Sürekli yapıyorsa bir sıkıntı vardır orada.
Evet, ‘her açtığında’ kısmını görmemişim. Eğer sadece Marvel Rivals’ta yapıyorsa, dosyaları doğrulayın.

Eğer ilk defa olduysa, belki bir oyun güncellemesiyle düzelebilir. Bazen oyunu HDD'ye kurunca da böyle sorunlar çıkabiliyor SSD'ye kurup dene. Eğer yine olmazsa, DDU ile sürücüleri kaldırıp farklı bir sürümle tekrar deneyin.

Evet, ‘her açtığında' kısmını görmemişim. Eğer sadece Marvel Rivals'ta yapıyorsa, dosyaları doğrulayın.

Eğer ilk defa olduysa, belki bir oyun güncellemesiyle düzelebilir. Bazen oyunu HDD'ye kurunca da böyle sorunlar çıkabiliyor SSD'ye kurup dene. Eğer yine olmazsa, DDU ile sürücüleri kaldırıp farklı bir sürümle tekrar deneyin.

Hocam ilk defa olsa keşke, her açtığımda bunu yapıyor ve birkaç dk bekletiyor oyun falan giremiyorum.

Evet, ‘her açtığında’ kısmını görmemişim. Eğer sadece Marvel Rivals’ta yapıyorsa, dosyaları doğrulayın.

dosyaları doğruladım, harici diskim yok , eğer sorun ileriki günlerde devam ederse son dediğini yapıcam

DDU indirip, acin.

1769872326671.webp

Ardindan ''Clean Shader Cache (Only)'' secenegini secin. Sonra bilgisayarinizi yeniden baslatin.

Bunu da yaptiktan sonra, NVIDIA Denetim Masasi'na girdikten sonra golgelendirici boyutunuzu yuksek bir rakama ayarlayin. Isterseniz sinirsiz da yapabilirsiniz. 100GB oldukca yeterli. Uygula tusuna basmayi unutmayin.

1769872417992.webp

Sonrasinda MR'ye tekrar girip, durumu tekrar gozleyin.

DDU indirip, acin.

Eki Görüntüle 223183

Ardindan ''Clean Shader Cache (Only)'' secenegini secin. Sonra bilgisayarinizi yeniden baslatin.

Bunu da yaptiktan sonra, NVIDIA Denetim Masasi'na girdikten sonra golgelendirici boyutunuzu yuksek bir rakama ayarlayin. Isterseniz sinirsiz da yapabilirsiniz. 100GB oldukca yeterli. Uygula tusuna basmayi unutmayin.

Eki Görüntüle 223186

Sonrasinda MR'ye tekrar girip, durumu tekrar gozleyin.
yaptığımız mevzu ne hocam