KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 18 Ocak 2025 #11 tugrul dedi: Ben de HDD'de denemiştim çok uzun süre beklettiği bir şey olmadı hiç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. R6 ile PUBG fena bekletiyordu HDD'de. Overwatch'un 10 gömlek altı. Son düzenleme: 19 Ocak 2025
tugrul dedi: Ben de HDD'de denemiştim çok uzun süre beklettiği bir şey olmadı hiç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. R6 ile PUBG fena bekletiyordu HDD'de. Overwatch'un 10 gömlek altı.
OneKnight Uzman Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 33 20 Ocak 2025 #12 Oyunu 100 saat tek başıma oynamama rağmen gayet de zevkliydi. Overwatch'dan kat ve kat daha iyi bir oyun maalesef. Yanına arkadaşlarını da alırsan akıp gidecek bir oyun.
Oyunu 100 saat tek başıma oynamama rağmen gayet de zevkliydi. Overwatch'dan kat ve kat daha iyi bir oyun maalesef. Yanına arkadaşlarını da alırsan akıp gidecek bir oyun.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 22 Ocak 2025 #13 OneKnight dedi: Overwatch'dan kat ve kat daha iyi bir oyun maalesef. Genişletmek için tıkla... Maalesef katılmıyorum. Karakter çizimi, mekanikler ve arayüzü Overwatch'un gerisinde. TPS olması da eksi bana göre. Herkes kendine uygun oyunu oynasın.
OneKnight dedi: Overwatch'dan kat ve kat daha iyi bir oyun maalesef. Genişletmek için tıkla... Maalesef katılmıyorum. Karakter çizimi, mekanikler ve arayüzü Overwatch'un gerisinde. TPS olması da eksi bana göre. Herkes kendine uygun oyunu oynasın.