cansux

Becerikli
Direkt olarak ikinci oyunu oynamak istiyorum, önceki oyunlara para vermek istemiyorum. Hikâyede aşırı bir kopukluk ya da oyuna yabancılık vb. yaşar mıyım? Sadece ikinci oyuna para ayırdım. Hani oynayıpta hiçbir şey anlamayacaksam direkt başka oyun bakacağım.

Favori oyunlarım. Oynamanı tavsiye ederim. Çok eğlenceliler. İkinciyi oynarken eskileri oynadığına teşekkür edersin. Çok daha anlaşılır oluyor her şey.

Eğer zamanın yoksa veya çok isteğin yoksa ikinci oyuna başlarken özet geçen bir kısa film oynatıyor zaten. Evet veya hayır diyebiliyorsun oyunu başlatırken.

Direkt olarak ikinci oyunu oynamak istiyorum, önceki oyunlara para vermek istemiyorum. Hikâyede aşırı bir kopukluk ya da oyuna yabancılık vb. yaşar mıyım? Sadece ikinci oyuna para ayırdım. Hani oynayıpta hiçbir şey anlamayacaksam direkt başka oyun bakacağım.
Bence oynanması gerekiyor, ilk oyun ve miles morales.

İlk oyunun ve Miles Morales'in hikayesini YT'den izleyebilirsin. 2.oyunun başında da özet geçiyor zaten ama sen yine de izle.

Eğer hikayesi iyi olsun düşmanım çok olsun diyorsan 1 oyna, yok ben yenilik istiyorum peter parker ile sadece ağ atmak istemiyorum kanat takıp uçmak istiyorum hızlı hareket etmek istiyorum diyorsan 2 oyunu oyna :)