Steel5038

Çalışkan
Spider-Man Remastered'ı almayı düşünüyorum, şu an en düşük fiyatında kış indirimlerinde de bu fiyatları görür müyüz? Yoksa şu an mı alınmalı? Ek bir soru olarak sizce Miles Morales alınır mı? Oyun DLC gibi.

1764424447014.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınabilir 100-200tl için 1 ay bekleme yani gereksiz. Ben Remastered'ı oynarken hastaydım ve 3 günde +30 saat oynayıp yalayıp yutmuştum. Hatta fast travel özelliğini kullanmaya kıyamamıştım, oyunu o kadar çok sevmiştim. Yan görevleri de Witcher 3 gibi isteye isteye gidip yapmıştım çok eğlenmiştim. Oyun bana gerçekten mahallemizin dostu Spider-Man gibi hissettirmişti fazlasıyla eğlenmiştim.

Miles Morales'e gelirsek, koşarak uzaklaş. Ben Remastered'ı %100 yaptıktan sonra yine aynı hevesle bunu açayım da oynayayım demiştim. Fakat hiç beğenmedim. Grafikler daha canlı, ama o kadar laglıydı ki sanki online bir FPS oynuyormuşum da pingim 500’müş gibi hissettim. 1080p'de RTX 4070 ve R5 7600 ile bile böyleyse, muhtemelen optimizasyon çok kötü veya benim gözler bozuk. Elektrik atmalı falan combat sistemini de hiç beğenmedim. Oynanış olarak da bana berbat geldi. Önceki oyunu hevesle yan görevlerine kadar sömürmüştüm, buna tahammül dahi edemedim ve 3.7 saat oynayıp bıraktım.

Epic Games üzerinden alırsan hem DRM free, hem de indirim olduğunda 150 TL oluyor. Steam'e "Non-Steam Game" olarak ekleyip halen Steam Input ile de kullanabilirsin.