016

Becerikli
PS5 için Spiderman Miles Morales alınır mı? %50 indirim ile 309 TL’ye düşmüş. PC’de düz Spiderman oyununu paylaşımlı hesap alarak oynamıştım ama çok sarmamıştı.

Bunlardan birini alacağım ama hangisini alsam veya almaya değerler mi bilemedim. PS Plus’ım yok, oynayacak oyun da bulamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0406.webp
    IMG_0406.webp
    364,2 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
309 TL'ye çok güzel olur al bence.

@Yasin Alemdağ, hocam bu arada gayet fark vardı. Miles Morales kısımları gerçekten farklı hissettiriyor. Tam olarak 309 TL'lik bir DLC gibi.

Tabii beğeniliyorsa alınır. Bence çok bir fark yoktu. Harita tipi, Challange'lar, kapsüller, görevler vesaire. Bana oynanış tipi aynı geldi. Hatta bana 2. oyunu diğerlerine nazaren çok daha iyi geldi. Ancak miles ile 1. oyun orasında çok fark göremedim bilmiyorum.

Kendin söylüyorsun sarmadı diye. Aynı oyun mekanikleri, sadece hikaye değişik. Ben Spider-Man fanı olduğum için çok sarmıştı size kalmış bir durum.
Kendim söylüyorum da farklı diyordu herkes, o yüzden konuyu açtım. Ve bir oyun daha alacağım tavsiyeleriniz varsa açığım. Ya da spiderman almayıp tek 800’e oyun alabilirim.

Çok sarmadıysa alma bence Alien al. Ben bayıla bayıla oynadım 3 oyununu da ama çok sarmadı diyorsan bir farkla karşılaşmazsın. Kısa sürüyor Miles Morales. Ben achievement fullemeyle 20 saatte bitirmişim ama 300TL şu an için uygun baya.

Çok sarmadıysa alma bence Alien al. Ben bayıla bayıla oynadım 3 oyununu da ama çok sarmadı diyorsan bir farkla karşılaşmazsın. Kısa sürüyor Miles Morales. Ben achievement fullemeyle 20 saatte bitirmişim ama 300TL şu an için uygun baya.
Hocam crew motorfest hakkında bilginiz var mı? Bi tane de araba oyunu almak istiyorum yanına.