Çözüldü Marvel's Spider-Man 2 DLSS yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Spydea

Yetkin
Makaleler
1
Oyunun ne launcher kısmında ne de oyun içi ayarlarında ölçeklendirme yönteminde DLSS seçeneği yok, komple yok. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Klişe olacak ama orijinal mi oyun? Değilse eski sürümlerde kalmış olabilir o yüzden gelmemiş olabilir oraya.
Orijinal değil fakat son güncellemeyi almış sürüm. Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu.

Sorunu şu şekilde çözdüm: Oyunun ana dizininde "nvngx_dlss.dll" dosyası yoktu. DLSS Swapper ile harici olarak yüklediğim dosyayı oyunun ana dizinine attım. nvngx_dlss.dll isteyenler için dosya bu.
Klişe olacak ama orijinal mi oyun? Değilse eski sürümlerde kalmış olabilir o yüzden gelmemiş olabilir oraya.
Orijinal değil fakat son güncellemeyi almış sürüm. Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu.

Sorunu şu şekilde çözdüm: Oyunun ana dizininde "nvngx_dlss.dll" dosyası yoktu. DLSS Swapper ile harici olarak yüklediğim dosyayı oyunun ana dizinine attım. nvngx_dlss.dll isteyenler için dosya bu.

Çözüm
Eline sağlık.

Nereden indirdiniz acaba?
DLSS'i soruyorsanız: DLSS Swapper'da Library'e girdim. Oradan en son DLSS sürümünü indirip export yaptım. İndirdiği dosyayıp zip'ten çıkartıp oyunun ana klasörüne attım.
Oyunu soruyorsanız ilk çıkan resmi sürümün crack versiyonunu DODI'den indirmiştim (v1.130). Sonrasındaki gelen güncelleme dosyalarını elAmigos'tan indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…