Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Orijinal değil fakat son güncellemeyi almış sürüm. Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu.Klişe olacak ama orijinal mi oyun? Değilse eski sürümlerde kalmış olabilir o yüzden gelmemiş olabilir oraya.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Oyunun ana dizininde "nvngx_dlss.dll" dosyası yoktu. DLSS Swapper ile harici olarak yüklediğim dosyayı oyunun ana dizinine attım. nvngx_dlss.dll isteyenler için dosya bu.
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Nvidia App'ten yapmayı dene. Bende de ilk oyunda FG açılamıyordu.
NVIDIA Experience üzerinden ayarlamayı denedin mi?
NVIDIA App'te ayarlı olmasına rağmen hala gözükmüyor.
Klişe olacak ama orijinal mi oyun? Değilse eski sürümlerde kalmış olabilir o yüzden gelmemiş olabilir oraya.Eki Görüntüle 129188
NVIDIA App'te ayarlı olmasına rağmen hala gözükmüyor.
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Orijinal değil fakat son güncellemeyi almış sürüm. Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu.Klişe olacak ama orijinal mi oyun? Değilse eski sürümlerde kalmış olabilir o yüzden gelmemiş olabilir oraya.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Oyunun ana dizininde "nvngx_dlss.dll" dosyası yoktu. DLSS Swapper ile harici olarak yüklediğim dosyayı oyunun ana dizinine attım. nvngx_dlss.dll isteyenler için dosya bu.
Eline sağlık.Orijinal değil fakat son güncellemeyi almış sürüm. Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu.
Nwork
Çalışkan
Nereden indirdiniz acaba?Oyunun ne launcher kısmında ne de oyun içi ayarlarında ölçeklendirme yönteminde DLSS seçeneği yok, komple yok. Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 129183
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
DLSS'i soruyorsanız: DLSS Swapper'da Library'e girdim. Oradan en son DLSS sürümünü indirip export yaptım. İndirdiği dosyayıp zip'ten çıkartıp oyunun ana klasörüne attım.
Oyunu soruyorsanız ilk çıkan resmi sürümün crack versiyonunu DODI'den indirmiştim (v1.130). Sonrasındaki gelen güncelleme dosyalarını elAmigos'tan indirdim.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-