Sunucu linkini atar mısın?Oyunun discord sunucusu üzerinden en son sürüme güncelleyin. Dodi'de mevcut olan eskidir muhtemelen.
Detaylar
Kim cevapladı?Paylasmak yasak hocam.
Bende ekleme yapayim. Oyun normal olarak orijinal olmadigi icin bazi sorunlar mevcut. 4K'da 4070 ve 7600x ile sabit 90 kare. Yer yer 120 kare sabit aliyorum. SSD sart ayrica.
Güncel şu an oynadığım.Oyunun discord sunucusu üzerinden en son sürüme güncelleyin. Dodi'de mevcut olan eskidir muhtemelen.
Yeni indirecek kişiler için yazdım. İnceleme için eline sağlık.
Mehmet Can Vardar
Başarılı
Oyunu deneyimleme şansım oldu, gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Ufak tefek partikül hatası, nadiren FPS düşmeleri gibi durumlar dışında çok güzel çalışıyor.
Çok sık oyundan atmaya başladı bunun bir çözümü var mı acaba? Ekran kartının gb yetmediğini düşünüyorum.Oyunu deneyimleme şansım oldu, gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Ufak tefek partikül hatası, nadiren FPS düşmeleri gibi durumlar dışında çok güzel çalışıyor.
Konuyu sonradan görecek arkadaşlar için ekleme yapmak istiyorum düzenleme yapamadığım için.
Oyun çöküyorsa arkada Discord açık olmasın ve uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakı tikleyin sorununuz çözülecektir.
Çok sık oyundan atmaya başladı bunun bir çözümü var mı acaba? Ekran kartının GB yetmediğini düşünüyorum.
Konuyu sonradan görecek arkadaşlar için ekleme yapmak istiyorum düzenleme yapamadığım için.
Oyun çöküyorsa arkada Discord açık olmasın ve uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakı tikleyin sorununuz çözülecektir.
Ayrıca oyunun easter eggi midir tesadüf müdür bilmem amai bir de siz bakın:
Son düzenleme:
Adamlar ciddi ciddi oyunu PC'ye Sony den sonra port ettiler ya la 
Yok ya tadı kaçar.Bu ekibin GTA 6'yı Rockstar'dan önce portlamasını çok isterim.