Gloxinium

Becerikli
Oyunu 8 saattir oynuyorum ve yaklaşık 3 kere bilgisayar kendi kendini kapattı.
1080p En yüksek grafiklerde, AMD FSR3 Frame Gen açık halde oynuyorum.
  • ASUS Dual RX 7600
  • AMD Ryzen 5 7500F
  • 16 GB DDR5 5600MHz RAM
  • ASUS Prime A620 M-K (BIOS ver. 3057)
  • işlemci üzerinde Thermalright Phantom Spirit soğutucu takılı

Elektrik kesilmiş gibi kapanıyorsa sorun listeye eklemediğin PSU kayanklı.
Elektrik kesilmiş gibi hemen kapanmıyor, böyle fanlar bi 5 saniye daha dönüp ondan sonra kapanıyor. PSU'nun kaç watt olduğunu hatırlamıyorum ama markası Everest olması lazımdı galiba, hazır almıştım.

Elektrik kesilmiş gibi hemen kapanmıyor, böyle fanlar bi 5 saniye daha dönüp ondan sonra kapanıyor. PSU'nun kaç watt olduğunu hatırlamıyorum ama markası Everest olması lazımdı galiba, hazır almıştım.
Olay görüntüleyicisi üzerinden sistem günlüğüne bakar mısın? Kapanış saatinde ne hatası atmış?

Elektrik kesilmiş gibi hemen kapanmıyor, böyle fanlar bir 5 saniye daha dönüp ondan sonra kapanıyor. PSU'nun kaç watt olduğunu hatırlamıyorum ama markası Everest olması lazımdı galiba, hazır almıştım.

Patlamaya hazır C4 Everest, Rampage, Frisby, Power Boost gibi markalar. Acilen değiştirin. Yeni konu açan öneri yaparız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay görüntüleyicisi üzerinden sistem günlüğüne bakar mısın? Kapanış saatinde ne hatası atmış?
Tam olarak nasıl bakacağım daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Patlamaya hazır C4 Everest, Rampage, Frisby, Power Boost gibi markalar. Acilen değiştirin. Yeni konu açan öneri yaparız.
Maalesef yeni bir PSU almak için bütçem yok elimde.

Peki olay görüntüleyicisinde nereye bakmam lazım tam olarak?
1743275077838.webp

Burası. Kapanma saatinde attığı hatayı kontrol edin.