Marvel's Spider-Man Rhino ve Scorpion görevi nasıl geçilir?

Winner 64

Üstün
Adamlarla dakikalardır dövüşüyorum, bir türlü yenemiyorum. Gördüğüm kadarıyla özel bir taktiği de yok. Nasıl geçeceğim bu bölümü?

Rihinoyu bir şekilde bir konteynıra sokman gerekiyor. Scorpion'u bilmiyorum, tam hatırlamıyorum. YouTube'da bakabilirsin.

Oyun zorluğu sonradan değiştiriliyor diye hatırlıyorum, en kolay moda alabilirsiniz zorlanıyorsanız.

Adamlarla dakikalardır dövüşüyorum, bir türlü yenemiyorum. Gördüğüm kadarıyla özel bir taktiği de yok. Nasıl geçeceğim bu bölümü?
Dediğin kısmı çok hatırlamıyorum ama sanırım vinç gibi bir şeyler vardı moloz gibi o senin üzerine koşarken o şeyleri onun üzerine düşürüyordun.

Dediğin kısmı çok hatırlamıyorum ama sanırım vinç gibi bir şeyler vardı moloz gibi o senin üzerine koşarken o şeyleri onun üzerine düşürüyordun.
Tam üzerine denk getirmen lazım ağ atıp çekiyordun galiba.

Evet o görev.

Oyun zorluğu sonradan değiştiriliyor diye hatırlıyorum, en kolay moda alabilirsiniz zorlanıyorsanız.
Kolaydayım.

Hocam sizinde oynamadığınız oyun yok sanırsam. Bence bu arakdaşa Oyuncu diye ünvan verelim. Bir oyunda bulmaca yapmayı hiç sevmem yok abi benim beynim o konuda gelişmemiş bana yol göstereceksin

Önce Scorpion'u alt etmeniz gerekiyor. Daha sonra Rhino'yu büyük zımbırtılara çarptıra çarpıta konteynıra sokuyorsunuz ve arkasından Scorpion'u da sokarak işlerini bitiriyorsunuz.

Ben bitirirken Rhino'yu kutuların altına getirip üstüne kutu atıyordum L1 + R1 ile ve videoda da benim yaptığım gibi yapıyormuş.istersen bu videodan yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…