Detaylar
Kim cevapladı?Bay Anderson 6
Uzman
Rihinoyu bir şekilde bir konteynıra sokman gerekiyor. Scorpion'u bilmiyorum, tam hatırlamıyorum. YouTube'da bakabilirsin.
cansux 42
Uzman
Dediğin kısmı çok hatırlamıyorum ama sanırım vinç gibi bir şeyler vardı moloz gibi o senin üzerine koşarken o şeyleri onun üzerine düşürüyordun.Adamlarla dakikalardır dövüşüyorum, bir türlü yenemiyorum. Gördüğüm kadarıyla özel bir taktiği de yok. Nasıl geçeceğim bu bölümü?
Tam üzerine denk getirmen lazım ağ atıp çekiyordun galiba.Dediğin kısmı çok hatırlamıyorum ama sanırım vinç gibi bir şeyler vardı moloz gibi o senin üzerine koşarken o şeyleri onun üzerine düşürüyordun.
Winner 64
Üstün
Evet o görev.Dediğin kısmı çok hatırlamıyorum ama sanırım vinç gibi bir şeyler vardı moloz gibi o senin üzerine koşarken o şeyleri onun üzerine düşürüyordun.
Tam üzerine denk getirmen lazım ağ atıp çekiyordun galiba.
Kolaydayım.Oyun zorluğu sonradan değiştiriliyor diye hatırlıyorum, en kolay moda alabilirsiniz zorlanıyorsanız.
cansux 42
Uzman
Uzun sürüyor orası scorpion'u direkt dövebilirsin çok önemli değil o gergedanında kafasına bir şeyler düşür.
dombikpanda 4
Gelişen
Hocam sizinde oynamadığınız oyun yok sanırsam. Bence bu arakdaşa Oyuncu diye ünvan verelim. Bir oyunda bulmaca yapmayı hiç sevmem yok abi benim beynim o konuda gelişmemiş bana yol göstereceksinDediğin kısmı çok hatırlamıyorum ama sanırım vinç gibi bir şeyler vardı moloz gibi o senin üzerine koşarken o şeyleri onun üzerine düşürüyordun.
Tam üzerine denk getirmen lazım ağ atıp çekiyordun galiba.
cansux 42
Uzman
Yani 1 ay önce oynadım ama yine çok hatırlamıyorum üzerine 3-4 oyun daha bitirdim çünkü.Hocam sizinde oynamadığınız oyun yok sanırsam. Bence bu arakdaşa Oyuncu diye ünvan verelim![]()
Önce Scorpion'u alt etmeniz gerekiyor. Daha sonra Rhino'yu büyük zımbırtılara çarptıra çarpıta konteynıra sokuyorsunuz ve arkasından Scorpion'u da sokarak işlerini bitiriyorsunuz.
BordoBereli 28
Becerikli
Ben bitirirken Rhino'yu kutuların altına getirip üstüne kutu atıyordum L1 + R1 ile ve videoda da benim yaptığım gibi yapıyormuş.istersen bu videodan yapabilirsinAdamlarla dakikalardır dövüşüyorum, bir türlü yenemiyorum. Gördüğüm kadarıyla özel bir taktiği de yok. Nasıl geçeceğim bu bölümü?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Yurt dışından ucuza IEM kulaklık getirilebilir mi?
- bilicovskidaniela
-
-
-