Detaylar
Kim cevapladı?Keşke PS 5 Pro'da Türkçe yama kurulabilir olsaydı. PC yerine almak isterdim.
Ben ana dil seviyesinde İngilizce bildiğim için benim açımdan hiç sorun olmadı ama illa bir şey için keşke demem gerekirse; keşke Sony ülkemizden çekilmeseydi de tekrardan Türkçe dublaj kaliteli AAA oyunları görebilseydik... Türkçe dublaj oynamanın zevki bambaşka.
Maalesef orta okul ve lisede verilen ingilizce eğitimi yerlerde. Üniversite sınavından sonra ingilizce öğrenmeye çalışacağım. En azından 4 5 sene sonra ps6 yada ps6 pro alabilirsem sorun yaşamam.Ben ana dil seviyesinde İngilizce bildiğim için benim açımdan hiç sorun olmadı ama illa bir şey için keşke demem gerekirse; keşke Sony ülkemizden çekilmeseydi de tekrardan Türkçe dublaj kaliteli AAA oyunları görebilseydik... Türkçe dublaj oynamanın zevki bambaşka.
Kesinlikle öğrenmelisin, inan bir oyun çıktığında "Türkçe altyazı var mı ya?" diye bakmamanın rahatlığı bambaşka.Maalesef orta okul ve lisede verilen ingilizce eğitimi yerlerde. Üniversite sınavından sonra ingilizce öğrenmeye çalışacağım. En azından 4 5 sene sonra ps6 yada ps6 pro alabilirsem sorun yaşamam.
belirsizz
Uzman
Çok güzel ya şu oyun. Bir an önce Remastered'dan başlamak istiyorum.