Redditteki yorumlar bunun halka gösterilecek fragman olmadığını yönetime gösterilecek bie video olduğunu söylüyor. Hatta bir powerpoint sunumundaki videodan alınmış. Bu arada oyunun zaten her şeyi sızdırılmıştı direkt geliştirme sürümünden oynayanlar vardı biraz iyi araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

Reddit'teki yorumlar bunun halka gösterilecek fragman olmadığını yönetime gösterilecek bir video olduğunu söylüyor. Hatta bir PowerPoint sunumundaki videodan alınmış. Bu arada oyunun zaten her şeyi sızdırılmıştı direkt geliştirme sürümünden oynayanlar vardı biraz iyi araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

Aşina olduğum bir oyun türü değil diyerek zaten konu içerisinde belirtmişim. Yorumda gördüğünüz bazı kullanıcılarda fan yapımı olduğunu da söylüyor. Oyunun fragmanı yönetime gösterilecek bir fragmansa ve prototipse eğer ben mekaniklerini beğendim, prototip olduğunu yine Reddit'ten ve başka kaynaklardan bilgiyi alarak söyledim.

İnsomniac oyunları sızdırıldığı için Wolverine oyunuda sızdı o yüzden fragmanı oyuncular kendileri yapmıs insomniac ın yayınlıyacağı bir fragman değil daha oyun beta da bile değil diye biliyorum grafikler o yüzden kötü 2025 de çıkacak güzel bir oyun olur umarım.