Biz bir kutu almıştık pek esprisi yok gibi. Gerçi ben düzenli olarak bu macunu kullanmadım orası ayrı. Daha çok evdeki diğerleri kullandı ama güzelmiş deyip ikinci sefer alma ihtiyacı hissedilmedi.

Not: Sigara kullanmıyorum.

Ayrıca kırmızı kapaklısını da kullandım nanesi bana yoğun geliyordu. Dişimi fırçalarken dilimi yakıyor gibi hissettiğimden acele etme ihtiyacı hissediyordum. Tekrardan almak istesem sanırım kolalı veya turuncu renk olanından alırdım denemek için.

Kolalı hangisi oluyor?

Son düzenleme:
Bu tarz macunları satın almadan önce diş hekiminize sormanızda büyük fayda göreceğinizi düşünüyorum.

Agarta'nın karbonlu macununu öneririm. Geçmişte sigara kullanan biri olarak dişlerimi bembeyaz yapıyordu.

Bu tarz macunları satın almadan önce diş hekiminize sormanızda büyük fayda göreceğinizi düşünüyorum.

Ya sırf güzel durduğu için almak istiyorum tasarımı için.

En iyisi doğal olan Eyüp sabri tuncer markasıdır, ben kullanıyorum.

Olabilir ama ben görünüş olarak bunu beğendim en azından bir kere denemek istiyorum.

Diş macunu diş beyazlatmaz, dişi beyazlatan diş fırçası, fırçalama şekli ve fırçalama sıklığıdır.

Bence beyazlatır evde Sensodyne vardı düzenli fırçalamama rağmen hiç faydası olmadı. Sanki diş fırçalamış gibi hissetmiyordum kendimi.

Agarta'nın karbonlu macununu öneririm. Geçmişte sigara kullanan biri olarak dişlerimi bembeyaz yapıyordu.

Ben sigara kullanmıyorum ama kahve ve çay çok tüketiyorum.