Kendisiyle forum'da az çok konusmuslugumuz olmuştu gerçekten kendisi çok iyi bir insan kimseye zararı olmayan herkese saygı sevgi gösteren ve saygısını sevgisini yitirmeyen biri. Gitmesine çok üzüldüm keşke aramızda olsaydı. Bende ara verdim sayılır bayramdan sonra etkileşim yaparım muhakkak. Yani tam bırakmak istemem çünkü burada temiz kalpli iyi insanlardan kopmak istemiyorum.

Tam olarak sorun neydi, bilen var mı?

Tahminlerimi aktaracağım, tam sebebini bilmiyorum ben de. Birkaç kere, biraz üzülebileceği şekilde, gördüğü her konuya mesaj yazdığını belirten negatif eleştiriler almıştı. Ben olsam üzülürdüm, o yüzden öyle dedim. En son da bir mesaja, yersiz olduğunu düşündüğüm bir yorumda bulunmuştu. Aldığı karşılık bardağı taşıran son damla oldu sanırım.

Foruma gereğinden fazla bağlandığını düşündüğüm bir arkadaşımızdı, aşırı fazla vakit geçiriyordu. Bu kadar çok bağlanılan bir ortamdan gelen bir olumsuz yorumun bile etkisi büyük olur fikrimce. En son sevilmediğini düşündüğünü söylemişti, halbuki böyle bir durum söz konusu değil. Hesabı silmesine üzüldüm tabii ama biraz uzak durmasının ona iyi geleceğini düşünüyorum.

Bu kadar çok bağlanılan bir ortamdan gelen bir olumsuz yorumun bile etkisi büyük olur fikrimce.
Burada çok haklısınız hocam insanın mentali moralı'de bozulunca ister istemez artık tamamen kopuyor bırakmak istiyor. Bu arada sizde bıraktınız diye endişelendim biraz görünmüyordunuz sonra okul vs. meşguldür diye düşündüm. Bırakmayın hocam sizde iyi bir insandiniz forumun size ihtayaci var.

Bir konuya 10 tane ayni cevap yazildiktan sonra 11. ayni cevabi yaziyordu elestiren arkadas hakliydi biraz fazla alingan o yuzden birakmis.
Ama hocam herkesin kalp taşıdığını unutuyoruz ve ağır eleştiriyoruz hassas kırılgan bir kişi'ye asla sert çıkışmayın kibar dille söyleyelim bence.

Ama hocam herkesin kalp taşıdığını unutuyoruz ve ağır eleştiriyoruz hassas kırılgan bir kişi'ye asla sert çıkışmayın kibar dille söyleyelim bence.
Katiliyorum fakat internette tanimadigin bir kisinin seni elestirmesini bu kadar kafaya takmak sorunlu bir durum bence psikolojik olarak saglikli degil.