Dünya para verdiğim PC'de sırf karanlık tema yapmak için para vermek istemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory 51
Üstün
Karanlık temadan kastın Windows'un kendisini koyu temaya almaksa Chris Titus Tech'in Winutil yazılımını kullanabilirsin. Yazılımın ne olduğunu merak ediyorsan Türkçe kaynak mevcut.
Yahya Nuroğlu
Yetkin
Cahilliğimi mazur görün ama Windows'un kendi karanlık teması yok mu? (Birşeylerden haberim yok muhtemelen).
Cahilliğimi mazur görün ama Windows'un kendi karanlık teması yok mu? (Bir şeylerden haberim yok muhtemelen).
Bende aynı şeyi düşündüm.
Daha az once Windows 10 2021 Ltsc surum icin kullandım, github'da acik kaynak ve baya guvenilir.Dünya para verdiğim PC'de sırf karanlık tema yapmak için para vermek istemiyorum.
Gece 47
Üstün
Cahilliğimi mazur görün ama Windows'un kendi karanlık teması yok mu? (Bir şeylerden haberim yok muhtemelen).
Windows'u etkinleştirmediğiniz sürece tema ayarlarını değiştiremiyorsunuz. MAS (Microsoft Activation Scripts) yazılımı ise Windows'u etkinleştirmeye yarıyor.
Şimdi anladım. Teşekkürler.Windows'u etkinleştirmediğiniz sürece tema ayarlarını değiştiremiyorsunuz. MAS ise Microsoft Activation Script yazılımının kısaltması ve Windows'u etkinleştirmeye yarıyor.