Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yerinde yükseltme benim için daha sağlıklı olur da nasıl yapacağım hocam.
Eki Görüntüle 240509
Windows 10 ISO dosyasını indir, üzerine sağ tıklayıp bağla de ve içindeki setup.exe dosyasını çalıştır. Kurulum ekranı gelince dosyaları ve uygulamaları koru seçeneğini seçip ilerle bu işlem verilerine dokunmadan sadece bozulan sistem dosyalarını ve servislerini orijinalleriyle yeniler. İşlem bitince debloat ile uçan WMI altyapısı düzeleceği için aktivasyon sorunun da ortadan kalkacaktır. Format atmadan sistemi ayağa kaldırmanın en garantili yolu bu.
Temiz kuruluma hiç gerek yok, o en son çare.
Guilty Conscience
Üstün
Yerinde yükseltme benim için daha sağlıklı olur da nasıl yapacağım hocam.
Eki Görüntüle 240509
Windows 10 ISO dosyasını indir, üzerine sağ tıklayıp bağla de ve içindeki setup.exe dosyasını çalıştır. Kurulum ekranı gelince dosyaları ve uygulamaları koru seçeneğini seçip ilerle bu işlem verilerine dokunmadan sadece bozulan sistem dosyalarını ve servislerini orijinalleriyle yeniler. İşlem bitince debloat ile uçan WMI altyapısı düzeleceği için aktivasyon sorunun da ortadan kalkacaktır. Format atmadan sistemi ayağa kaldırmanın en garantili yolu bu.
Uygulayacağım hocam.Windows 10 ISO dosyasını indir, üzerine sağ tıklayıp bağla de ve içindeki setup.exe dosyasını çalıştır. Kurulum ekranı gelince dosyaları ve uygulamaları koru seçeneğini seçip ilerle bu işlem verilerine dokunmadan sadece bozulan sistem dosyalarını ve servislerini orijinalleriyle yeniler. İşlem bitince debloat ile uçan WMI altyapısı düzeleceği için aktivasyon sorunun da ortadan kalkacaktır. Format atmadan sistemi ayağa kaldırmanın en garantili yolu bu.
Haricinde güncelleştirme ile çözülmez doğru mu?
Guilty Conscience
Üstün
Güncelleştirmeyle çözülmez çünkü sistemin temel altyapısı ve servis şeması bozulmuş anladığım Windows Update sadece sağlam dosyanın üzerine yeni sürümü yazar, eksik veya hasarlı altyapıyı baştan inşa etmez. Senin durumunda temel servisler yok hükmünde olduğu için güncelleme ya hata verir ya da hiçbir şeyi düzeltmez.
Güncelleştirmeyle çözülmez çünkü sistemin temel altyapısı ve servis şeması bozulmuş anladığım Windows Update sadece sağlam dosyanın üzerine yeni sürümü yazar, eksik veya hasarlı altyapıyı baştan inşa etmez. Senin durumunda temel servisler yok hükmünde olduğu için güncelleme ya hata verir ya da hiçbir şeyi düzeltmez.
Şirket bilgisayarı olmasına rağmen büyük cesaretle debloat ederken çekinmemiştim.
Yönlendirmeniz sonucu ISO dosyasından Setup'ı bağla yöntemiyle ve dosya ve klasörleri koru adımıyla ilerledim. Yavaş bilgisayar olması nedeniyle 2 saati aşan bir sürede setup tamamladım. Masaüstüne eriştikten sonra mass ile etkinleştirme sağladım.
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-