alperer2442

Çalışkan
Elimde bir HP Pavilion G6 1306et ve bir de HP 255 G8 notebook PC var. G8'e Windows 10 LTSC 2021 kurdum ve mas ile aktive ettim (çünkü YouTube'da, forumlarda Techolay da dahil), WPS Ofis'in kendi sayfasında, Kadir Çelik'in videosunda LTSC ve Ofis'i bu yöntemle aktive etmesi ve Can Değer'in incelemeleri, diğer forumlardaki makaleler gibi araştırmalar sonucu. Ve bir de ek olarak yapay zekanın güvenilirdir demesi sonucu) (MAS'ın HWID'i ile). Sonra Ofis 2016'yı da MAS'ın Ohook'u ile etkinleştirdim. Güvenilir midir? Ve cihazda hazır olarak parası ile satın aldığımız (Home SL 10/11 lisansı duruyor mudur?) ve son olarak bu yöntem güvenilir mi? Güvenli mi? (Biri bana yardımcı olsun.) (Not: Amacım korsanı desteklemek veya pişpişlemek ya da normalleştirmek değil, sadece bir konu hakkında yardım istemek. Ve ayrıyeten zaten vaziyet belli ülkede)

Ek not: 255 G8'de kendi orijinal lisansı vardı satın alındığında (Home Single Language)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim.Sayenizde içimdekş şüphe gitti ve rahatladım.

Güvenilir. Zaten başka bir araçta kullanmıyorum.
Teşekkürler.

Aklıma şimdi düştü, rahatsızlık için özür dilerim fakat bir sorunun daha cavebını alabilir miyim?(eğer bilginiz varsa)
Cihazın (G8'in) orijinal lisansı hala cihaz üzerinde duruyor mudur? Ve o ürün anahtarı ile Microsoft'tan destek alınabilir mi?

Çok teşekkür ederim. Sayenizde içimdekş şüphe gitti ve rahatladım.

Teşekkürler.

Aklıma şimdi düştü, rahatsızlık için özür dilerim fakat bir sorunun daha cavebını alabilir miyim?(eğer bilginiz varsa)
Cihazın (G8'in) orijinal lisansı hala cihaz üzerinde duruyor mudur? Ve o ürün anahtarı ile Microsoft'tan destek alınabilir mi?

Bildiğim kadarıyla durur siz SL kurunca yükleniyor en kötü kendiniz girersiniz laptop kasasında yazıyorsa.