Kendi kullandığınız ya da gözünüze çarpan ahşap, plastik 20-25cm genişliğinde masa organizatörü, düzenleyicisi önerir misiniz? İçerisine taşınabilir hard disk, 3-4tane flash bellek, kalem, not kağıdı koyacağım. Benim için önemli olan Bluetooth hoparlörü de koyabileceğim bir rafı olması. Gerisi pek de önemli değil. Resimdekini buldum ama biraz çocuk işi gibi geldi.
Detaylar
Kim cevapladı?balerion
Uzman
Gayet hoş.Kendi kullandığınız ya da gözünüze çarpan ahşap, plastik 20-25cm genişliğinde masa organizatörü, düzenleyicisi önerir misiniz? İçerisine taşınabilir hard disk, 3-4tane flash bellek, kalem, not kağıdı koyacağım. Benim için önemli olan Bluetooth hoparlörü de koyabileceğim bir rafı olması. Gerisi pek de önemli değil. Resimdekini buldum ama biraz çocuk işi gibi geldi.
Eki Görüntüle 140002
Son düzenleyen: Moderatör:
Masanıza bakalım ona uygun bir şey buluruz.
balerion
Uzman
https://www.trendyol.com/design-otto/fx-xl-modest-6-renk-a4-evrak-rafi-masaustu-organizer-p-47030020 şöyle bir şey de olabilir.Kendi kullandığınız ya da gözünüze çarpan ahşap, plastik 20-25cm genişliğinde masa organizatörü, düzenleyicisi önerir misiniz? İçerisine taşınabilir hard disk, 3-4tane flash bellek, kalem, not kağıdı koyacağım. Benim için önemli olan Bluetooth hoparlörü de koyabileceğim bir rafı olması. Gerisi pek de önemli değil. Resimdekini buldum ama biraz çocuk işi gibi geldi.
Eki Görüntüle 140002