Bunu sök pil-batarya yuvasına usb kablo bağla, watt değeri aşırı olmayan bir telefon adaptörüyle sınırsız süre kullan bence. Powerbank ayrı bir alternatif. Batarya uğraşılacak dert değil.

Hocalarım peki ben bunu bilgisayardaki sokete taksam nasıl olur? Çalışır mı sonsuzca?
Yani laptopum var oradaki soketlerden söz ediyorum, oraya uyuyor çünkü.

@emre259 @Uyuyan Sincap @HDDKullanıyorum
Cihaz hakkında tam bilgi sahibi olamadık, şarjlı mı pilli mi? Şarjlı ise kablosunu herhangi bir güç adaptörüne veya kaynağına bağladın mı çalışmaya devam ediyor mu? Pilli ise direkt pil yuvalarına usb kablo bağla, şahsi tavsiyem bilgisayarını bunun için kullanma. Gereğinden fazla akım çekebilir, çekmezse bile bir mouse klavyeye göre çok yorar emin ol. Eski tip adaptörler çok daha fazla işini görür.

Cihaz hakkında tam bilgi sahibi olamadık, şarjlı mı pilli mi? Şarjlı ise kablosunu herhangi bir güç adaptörüne veya kaynağına bağladın mı çalışmaya devam ediyor mu? Pilli ise direkt pil yuvalarına usb kablo bağla, şahsi tavsiyem bilgisayarını bunun için kullanma. Gereğinden fazla akım çekebilir, çekmezse bile bir mouse klavyeye göre çok yorar emin ol. Eski tip adaptörler çok daha fazla işini görür.
Şarjlı hocam.
Neyse şarjı doldurur doldurur kullanırım öyleyse problem olmaz, teşekkür ederim.