Masam Sıkıştırmalı Stand İçin Uygun Değil, Alternatif Çözümler?

egemeen

Gelişen
Merhaba, çift monitörüm var ve ayakları masada çok yer kapladığı için monitör standı almak istiyorum fakat masamın arka tarafının alt tarafı boşluk değil ve ahşap tahta ile kapalı, bu yüzden sıkıştırmalı olan standları kullanamam dolayısıyla benim masama uygun bir stant var mı? Ayrıca monitör standını çiftli mi almalıyım tekli iki tane mi almalıyım? Bazı kişiler iki tane almanın daha karlı olduğunu söylemişti. Masamın görüntülerini de aşağıya ekleyeceğim.

Masanın üst kısmında kalan ahşap tahtayı çıkarabiliyorum fakat alt kısmını çıkaramıyorum bu sebeple önerilerinizi bekliyorum.

Dikey kısmın üzerine aynı beyaz mdf’den kestirip vidala. Monitör kolunu vidaladığın yeni parçaya tak. Hem ekstra bir raf alanın olmuş olur.

Dikey kısmın üzerine aynı beyaz MDF'den kestirip vidala. Monitör kolunu vidaladığın yeni parçaya tak. Hem ekstra bir raf alanın olmuş olur.

Bu sefer petek komple kapanmış olur

Eğer o dikey parça işinize yaramıyorsa sökün atın orayı, eğer işinize yarıyorsa, alacağınız standın genişliğince o kısmı kesebilirsiniz. Tabii aşağıdaki kısmı da kesmeniz gerekiyor. Hiç olmazsa direk duvara monte edilen bir stant alın.

Benim de senin gibi önü kapalı masam mevcut monitörü kendimce ayarlardım ve masayı ona göre deldim sonra masaya mengenesi ile sabitledim ve monitörü taktım. 24 inç için şu an çok iyi montajlanmış durumda hem sol hem de sağ alanda kullanabiliyorum rahatça sanada tavsiyem masaya delerek montaj yapman

Hocam benimki de böyleydi kesip bictim. Bir şekilde ayarladım ve standı koydum. Elinize güveniyorsaniz deneyebilirsiniz. Veya birinden yardım alarak da yapabilirsiniz. El testeresi ile falan sadece standları sıkıştıracaginiz yeri kesip kalanını aynı şekilde bırakabilirsiniz. Ben komple arkayı söktüm ve biraz boşluk kalacak şekilde aşağıya monte ettim. Böylece boşluk oluştu stand için.

Dikey kısmın üzerine aynı beyaz mdf’den kestirip vidala. Monitör kolunu vidaladığın yeni parçaya tak. Hem ekstra bir raf alanın olmuş olur.

hocam peki bu şekilde bir masa yapısına sahipsek ne yapacağız?

Dosya Ekleri

• unnamed.webp
    4,4 MB · Görüntüleme: 57
Hocam o demir profile zarar vermez değil mi? Birde hangi modeli kullanmaktasınız? Bende G65B 27" modeli var, onun için arıyorum.

Yok hocam, ben bayağı bir zorladım hiçbir şekilde sorun çıkmadı. Ben standart çift kollu amortisörsüz olan modellerden almıştım geri iade ettim. Uygun bir şey istiyorsan: https://www.n11.com/urun/dailylink-...nitor-standi-2-7-kg-29901820?magaza=dailylink
Kaliteli istiyorsan North Bayou markalı olan ürünlere bakabilirsin.

Çok sağ olun hocam north bayou markasına bakıyorum da arka tarafı benim monitörle uyumlu mu değil mi bir türlü çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…