vladimirputin

Becerikli
Trendyol'dan 800 TL civarı bir masa aldım. Masayı kurdum. Ama masa sallanıyor. Fareyi hareket ettirdiğimde kolum masaya değmeden bile sallanıyor. Nasıl çözüm bulunabilir? Sebebi ne olabilir?

Ek not: İade konusu tartışmaya açık değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'dan 800 TL civarı bir masa aldım. Masayı kurdum. Ama masa sallanıyor. Fareyi hareket ettirdiğimde kolum masaya değmeden bile sallanıyor. Nasıl çözüm bulunabilir? Sebebi ne olabilir?

Ek not: İade konusu tartışmaya açık değil.
Hocam tek çözüm duvara yaslı ise eğer masa, bir tane çift taraflı bant ile duvara sabitlemeniz onun harici bütün çözümleri zamanında ben de denedim ama en iyisi bu oldu.

Büyük ihtimalle masanın ayakları 1mm incelikte sacdan yapılmış. Dayanıklı olmadığı için sallanıyor. Benim masa da 1.5mm sacdan yapıldığı için sallanıyor fakat kasanın ve diğer ekipmanların ağırlığı sebebiyle sallanmıyor pek.

L kosebentlerden alip masanin butun ayak baglantilarini saglamlastirabilirsiniz, masanin yerini oynatmiyorsaniz ve duvari delmeyi de goze aliyorsaniz yine daha da buyuk bir kosebentle masayi duvara sabitleyebilirsiniz. Cozum cok.

Öyle bir sallantı değil hocam o. Direky masanın ayakları ince olduğu için masa sağdan sola çok sallanıyor.
Dik yamuk şeklinde 4 adet sunta ya da mdf kesip ayaklar ile masanın birleşim noktasına monte edersen ayakların masa ile olan bağlantısını sağlamlaştırmış olursun.( Bu işlemi yaparsan köşeleri zımparalamayı unutma, ben üşendiğimden yapmamıştım bacaklarımı hep kesiyor 😁)

Dik yamuk şeklinde 4 adet sunta ya da MDF kesip ayaklar ile masanın birleşim noktasına monte edersen ayakların masa ile olan bağlantısını sağlamlaştırmış olursun.( bu işlemi yaparsan köşeleri zımparalamayı unutma, ben üşendiğimden yapmamıştım bacaklarımı hep kesiyor 😁)

Hocam masa benim değil ama ben zamanında uğraşmayıp duvara çift taraflı bant ile sabitlemiştim. Masa çok iğrenç bir masa bu arada sinir krizine sokuyor. İyi bir yönü var deprem olursa ilk siz fark ediyorsunuz.

Hocam masa benim değil ama ben zamanında uğraşmayıp duvara çift taraflı bant ile sabitlemiştim. Masa çok iğrenç bir masa bu arada sinir krizine sokuyor. İyi bir yönü var deprem olursa ilk siz fark ediyorsunuz.
Masa değiştirip o masayı da (umarım bir daha yaşamayız, yaşayacak olursak da en az zararla) depremi anlayabilmek için evin müsait bir yerine koyun derim 😊.