Bütçe
1500 (+-)

jannapref

Uzman
Selamlar. Yeni sistemim için bir hoparlör veya soundbar bakıyorum. Masamda çok yerim yok, büyük bir şeyler sığdırmam mümkün değil ama monitörün altına bir soundbar ya da küçük hoparlörlerden almam en uygunu olur gibi duruyor.
Genellikle oyunlarım için kulaklığımı kullanıyorum fakat ara sıra bir müzik dinlemek, bir şeyler izlemek veya hikayeli oyunlarda kulaklıktan kurtulmak için fiyat performans bir hoparlör/soundbar bakıyorum. Önerileriniz neler olur? Aşağı yukarı 1500 lira gibi bir bütçe ayırmayı düşünüyorum.

Aklımda şu ürünler var:

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Taşınabilir-Bluetooth-taşınabilir-bağlantısı/dp/B0BKSS62J4/ref=sr_1_26?s=electronics&sr=1-26&xpid=lrJlHCIIixyi- Kendim bunu kullanıyorum, daha iyisi var mıdır yok mudur bilmem fakat üründen gayet memnunum. Yaklaşık 2 sene oldu, pişman etmedi. Göz atabilirsin hocam, tabii önce daha iyi önerileri de gör.
Teşekkür ederim, hoş gözüküyor. Bluetooth olması sorun mudur acaba diye düşünüyorum. Gecikme falan yaşatır mı?

Özellikle HP'nin RGB modellerinden uzak durun. Genel olarak hoparlörde RGB almanızı önermem, tam karşınızda olacağı için rahatsız edebilir. Bluetooth da olan bir model alacaksanız "BLUETOOTH MODE" diye bağırmadığından emin olun.

Bir indirim kovalayabilirim aslında. Peki sesi olması gerektiği gibi iletir mi? Yani şunu söylemek istiyorum, sağdan gelen sesi sağdan, soldan gelen sesi soldan verir mi çünkü biraz boyut olarak ufak bir ürüne benziyor, bu beni meraklandırdı.

Onun haricinde tatmin edecek seviyede bir bass seviyesi var mıdır acaba? Masayı titretmesin tabi de, ne demek istediğimi anladınız umuyorum.

Bir indirim kovalayabilirim aslında. Peki sesi olması gerektiği gibi iletir mi? Yani şunu söylemek istiyorum, sağdan gelen sesi sağdan, soldan gelen sesi soldan verir mi çünkü biraz boyut olarak ufak bir ürüne benziyor, bu beni meraklandırdı.

Onun haricinde tatmin edecek seviyede bir bass seviyesi var mıdır acaba? Masayı titretmesin tabii de, ne demek istediğimi anladınız umuyorum.

Sağdan gelen sesi sağdan soldan gelen sesi soldan almak için stereo bir sisteme ihtiyacınız var. Bu cihaz stereo değil, 1 adet tweeter ve 1 adet subwoofer bulunduruyor. Bass konusunda tatmin eder, kendim kullanıyorum ev ortamında %100 ses seviyesine almak güç.

Sağdan gelen sesi sağdan soldan gelen sesi soldan almak için stereo bir sisteme ihtiyacınız var. Bu cihaz stereo değil, 1 adet tweeter ve 1 adet subwoofer bulunduruyor. Bass konusunda tatmin eder, kendim kullanıyorum ev ortamında %100 ses seviyesine almak güç.
Teşekkürler.

Önerisi olan başka arkadaşlarım varsa konu açık ^^

Son düzenleme: