Ben oyunu TV'den oynamak istiyorum ama HDMI kablosunu bağlayacak kadar mesafe yok. Bir yolu var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kasayı sırtlan götür televizyonun yanına, yan yatır bağla.
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Ben oyunu TV'den oynamak istiyorum ama HDMI kablosunu bağlayacak kadar mesafe yok. Bir yolu var mı?
Bilgisayarınız da kablosuz erişim noktası özelliği varsa ve TV'niz Android veya WebOS ise uzaktan erişim ile kablosuz bağlanıp oynayabilirsiniz. Onun dışında ne yazık ki yok ayrıca mesafenize göre bir HDMI kablosu tercih edebilirsiniz.
- Makaleler
- 3
Kasayı sırtlan götür televizyonun yanına, yan yatır bağla.
Samsung TV, kasayı odaya götürsem öyle baglasam oluyor mu? Yani monitöre gerek var mı?Bilgisayarınız da kablosuz erişim noktası özelliği varsa ve TV'niz Android veya WebOS ise uzaktan erişim ile kablosuz bağlanıp oynayabilirsiniz. Onun dışında ne yazık ki yok ayrıca mesafenize göre bir HDMI kablosu tercih edebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Samsung TV, kasayı odaya götürsem öyle baglasam oluyor mu? Yani monitöre gerek var mı?
Olur kasayı götürüp o şekilde bağlayabilirsiniz tabiiki de. Monitör tercihinize kalmış, ikinci bir monitör olarak da tercih edebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir zarari olmaz değil mi?Kasayı sırtlan götür televizyonun yanına, yan yatır bağla.
Olmaz elbette, monitör yerine TV takmış kullanıyorsunuz bir sorun yok.
@alperen Monitör televizyonun kendisi şu an. Neden zararı olsun ki?
Benlik sıkıntı yok anne baba
Daha iyi görüntü gibi artıları olur mu?Olmaz elbette, monitör yerine TV takmış kullanıyorsunuz bir sorun yok.
- Makaleler
- 7
Akıcılık, yırtılma ve tazeleme hızı konusunda artısı olmaz hatta eksileri olabilir. 120 Hz oyuncu TVsi falan olmadığına emin olarak söylüyorum bunu. Ekstra bir zararı olmaz TVyi bozmak falan gibi.