Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Uçak olmaz, aklımda kasayı arabaya koyup feribot ile gitmek var. Sorunsuz bir şekilde nasıl getirebilirim? Eve 1000 Mbps gelmiş, birkaç ay kalayım burada tadını çıkarayım.

24 inç monitör ile.

Son düzenleme:
Uçak olmaz, aklımda kasayı arabaya koyup feribot ile gitmek var. Sorunsuz bir şekilde nasıl getirebilirim? Eve 1000 Mbps gelmiş, birkaç ay kalayım burada tadını çıkarayım.

24 inç monitör ile.

Ekran kartını sökün. Kasayı köpük, pat pat vb. ile sarıp koruyun -yandaki temperli camı kasaya takılı değil de ayrı olarak paketleyebilirsiniz-.

24 inç monitör ile.

Muhtemelen feribot ile getirmek o kadar zorlamaz kasayı.

Ekran kartını sökün. Kasayı köpük, pat pat vb. ile sarıp koruyun -yandaki temperli camı kasaya takılı değil de ayrı olarak paketleyebilirsiniz-.

Muhtemelen feribot ile getirmek o kadar zorlamaz kasayı.

Ekran kartının kutusu olduğunu sanmıyorum. Nasıl paketleyeyim?

24 inç monitör ile.
Türkiye'den Kıbrıs'a uçakla kasa getirmiştim. Kasanın içerisinden kule tipi soğutucu ve ekran kartını söktüm. Ekran kartını kutusunda değil, statik baloncuklu poşetinde sırt çantamda getirdim. Kule tipini de sırt çantama koydum ve çantayı yolculuk boyunca çok dikkatli taşıdım. Kasayı ise temperli camı sökerek baloncuklu poşetlerle birkaç tur sardım. Temperli camı da ayrı olarak baloncuklu poşete sardım. Kasayı valize etrafını kıyafetlerle kaplayacak şekilde yerleştirdim 360 derece koruma olması için. Herhangi bir sorun yaşamadım sapasağlam çıktı valizden. Lakin Antalya'da uçağa binmeden önce güvenlikte durduruldum. X-ray cihazında kule tipi soğutucu çok acayip görünmüş, çantamı açıp kontrol etmişlerdi :D.