3 aylık sistemi satmaya karar verdim. Satmadan önce şimdilik format attım. Başka ne yapmam lazım? Bir de kargo ile yollayacağım için tecrübesizim nelere dikkat etmeliyim. Başka bir konu da ücreti IBAN'a atacak. Herhangi bir risk var mı? Bu arada ekran kartı ve işlemci soğutucusu çıkarıp yollayacağım. Özet olarak varsa sizlerin tavsiyesi alırım şimdiden teşekkür ederim.

Not: Windows 11 lisanslı onu ne yapacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kafaya takmışsın be.. Sana IBAN'dan para atması ne gibi bir risk oluşturabilir? Ticaretinize dair konuşma geçmişi ve kargo belgeleri olacak zaten.

1. Parayı almadan kargoya verme
2. Kargonun sağlam olduğundan emin ol. Köpüksüz kutuya koyarsan karşı tarafa hurda ulaşır.
3. Yüksek sarsıntıda zarar görebilecek parçaları sök. Kule tipi ve ekran kartı gibi.

Ne kafaya takmışsın be. Sana IBAN'dan para atması ne gibi bir risk oluşturabilir? Ticaretinize dair konuşma geçmişi ve kargo belgeleri olacak zaten.

1. parayı almadan kargoya verme.
2. kargonun sağlam olduğundan emin ol. Köpüksüz kutuya koyarsan karşı tarafa hurda ulaşır.
3. yüksek sarsıntıda zarar görebilecek parçaları sök. Kule tipi ve ekran kartı gibi.

İlk defa yaptığım bir şey için bilgi almak istedim hocam teşekkür ederim.
Windows 11 lisansı kurulu onu ne yapacağız?