Masaüstü bilgisayarda Bluetooth özelliği olup olmadığı nasıl öğrenilir?

Deniz744

Başarılı
Bilgisayarımda Bluetooth desteği var mı yok mu bilmiyorum, internete kablosuz bağlanamıyorum ama arama kısmına Bluetooth yazınca ayarlardan görünüyor, var mı yok mu?

Bilgisayarımın özellikleri:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın sağ alt kısmında yan paneli açmaya yarayan bir buton kısmı bulunur. Oraya bastığınızda kare buton şeklindeki seçeneklerde Bluetooth yazıyorsa vardır, yazmıyorsa yoktur.

Anakartın sitesi veya Epey'den anakarta bakıp öğrenebilirsin.

Epey üzerinde opsiyonel yazıyor. Ne demek olduğunu bilmiyorum, belki Bluetooth için takabileceğin bir slotu olduğundan böyle yazıyor olabilir. Bunun dışında şu tarz bir adaptör ile de Bluetooth kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ekranın sağ alt kısmında yan paneli açmaya yarayan bir buton kısmı bulunur. Oraya bastığınızda kare buton şeklindeki seçeneklerde Bluetooth yazıyorsa vardır, yazmıyorsa yoktur.
Bende de var ona bakılırsa ama bağlanmıyor.

Yok mu demek bu?

Yok USB alabilirsin onun için.

O anakartta Bluetooth ne gezer kardeşim?

Bluetooth yok tabi. Dongle dediğimiz çiplerden alman gerekiyor.
İnternete kablosuz bağlanmak istiyorsan, onun için de ayrı bir dongle alman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…