Bilgisayarımda Bluetooth desteği var mı yok mu bilmiyorum, internete kablosuz bağlanamıyorum ama arama kısmına Bluetooth yazınca ayarlardan görünüyor, var mı yok mu?
Ekranın sağ alt kısmında yan paneli açmaya yarayan bir buton kısmı bulunur. Oraya bastığınızda kare buton şeklindeki seçeneklerde Bluetooth yazıyorsa vardır, yazmıyorsa yoktur.
Asus Prime H610M-A D4 LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
PRIME H610M-A D4 Intel® H610 (LGA 1700) micro ATX motherboard features PCIe 4.0, 32Gbps M.2 slot, Intel® 1 Gb Ethernet, DisplayPort, HDMI, D-Sub, USB 3.2 Gen 2 Type-A, SATA 6 Gbps, AURA Addressable Gen 2 headers, Aura Sync, FAN Xpert 2+, Armoury Crate, and 5X PROTECTION III. PRIME H610M-A D4...
www.asus.com
Epey üzerinde opsiyonel yazıyor. Ne demek olduğunu bilmiyorum, belki Bluetooth için takabileceğin bir slotu olduğundan böyle yazıyor olabilir. Bunun dışında şu tarz bir adaptör ile de Bluetooth kullanabilirsiniz.
Ekranın sağ alt kısmında yan paneli açmaya yarayan bir buton kısmı bulunur. Oraya bastığınızda kare buton şeklindeki seçeneklerde Bluetooth yazıyorsa vardır, yazmıyorsa yoktur.
Bilgisayarımda Bluetooth desteği var mı yok mu bilmiyorum, internete kablosuz bağlanamıyorum ama arama kısmına Bluetooth yazınca ayarlardan görünüyor, var mı yok mu?
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!